CFDA Fashion Awards 2019 Se vinderne og de bedste kjoler fra den røde løber

Foto: MEGA

Hvert år i juni samles creme de la creme fra den internationale modebranche, når The Council of Fashion Designers afholder deres årlige awardshow for at hylde branchens bedste designere.

Mandag den 3. juni 2019 løb dette års CFDA Fashion Awards således af stablen fra Brooklyn Museum i New York.

I marts 2019 offentliggjorde The Council of Fashion Designers, at Tom Ford ville tiltræde som ny formand, idet Diane von Fürstenberg, der havde besat den post de sidste 13 år, ønskede at trække sig tilbage.

Læs også: Tom Ford er ny formand hos The Council of Fashion Designers of America.

Samtidig offentliggjorde man desuden de nominerede ved CFDA Fashion Awards 2019, og mandag den 3. juni 2019 var det altså blevet tid til at få overrakt priserne til vinderne ved det storslåede show, som komikerne Hasan Minhaj og Jessica Williams var værter ved.

Se et udvalg af CDFA awardvinderne herunder:

 

Womenswear Designer of the Year:

Brandon Maxwell

Menswear Designer of the Year:

Rick Owens

Founder’s Award in Honor of Eleanor Lambert:

Carine Roitfeld

Accessory Designer of the Year:

Ashley Olsen and Mary-Kate Olsen, The Row

Board of Directors’ Tribute

Barbie

Fashion Icon Award

Jennifer Lopez

 

Der er naturligvis et stærkt fremmøde af kendisser, når nogle af verdens bedste modedesignere og modeikoner skal hyldes.

Glæd dig for eksempel til at se de to søsterduoer Gigi Hadid og Bella Hadid i henholdvis Louis Vuitton og Michael Kors Collection samt Mary-Kate Olsen og Ashley Olsen i The Row.

Vi har nemlig samlet aftenens bedste looks på den røde løber i galleriet herunder, hvor du kan swipe løs og kigge nærmere på de flotte kjoler:

CFDA Awards 2019 Den røde løber

Relaterede artikler