Cannes Film Festival Se de 10 smukkeste kjoler fra åbningsdagen til Cannes Film Festival

Foto: MEGA

Cannes Film Festival åbnede den 14. maj 2019 dørene op for deres 72. udgave af filmfestivalen, og finder sted, som navnet også afslører, sted på den sydfranske kyst i Cannes.

Filmfestivalen er hele 12 dage lang, og i denne periode vil film, som er blevet nomineret til en af de mange priser, blive vist.

Den mest prestigefyldte pris er kaldt 'Den Gyldne Palme' (eller rettere 'Palme d'Or', hvis vi skal være helt korrekte), og gives til den bedste film. Hvem der skal tildeles denne bestemmes af en jury bestående af udvalgte skuespillere og instruktører, som skifter fra år til år.

Læs også: Kom til Podcast Festival 2019 og oplev over 30 af dine favoritpodcasts live

Og festivalen tiltrækker altid et hav af kendisser, og især åbningsdagen for festivalen byder op til masser af glam og smukke kjoler.

Selena Gomez lagde blandt andet vejen forbi den røde løber, pga. sin medvirken i zombie-filmen 'The Dead Don't Die', som var den første til at blive vist på festivalen.

Hun var iført den smukkeste hvide Louis Vuitton-kjole med høj slids, en glimtende diamanthalskæde fra Bulgari, som man ikke kunne undgå at lægge mærke til, og skarpe røde læber.

Læs også: Den fulde trailer for Big Little Lies sæson 2 er landet

Derudover lagde Victoria’s Secret-englene, Romee Strijd og Alessandra Ambrosio, og en af vores yndlings housewives, Eva Longoria, også vejen forbi den røde løber, og så intet mindre end fantastiske ud.

Vi har samlet de 10 smukkeste kjoler fra åbningsdagen i galleriet nedenunder...

De 10 smukkeste kjoler fra åbningsdagen til Cannes Film Festival

Relaterede artikler