ELLE Style Awards 2015 | Se aftenens program og køb billet

Annonce
ELLE Style Awards

Med præcis en uge til at årets største modefest, ELLE Style Awards 2015, løber af stablen, kan vi her på ELLE.dk endelig (!) afsløre det endelig program for aftenen!

ELLE Style Awards 2015 bliver først og fremmest en aften i modens tegn, hvor ELLE-redaktionen, sammen med resten af modebranchen, vil hylde alle de største talenter i den danske modebranche. ELLE Style Awards er et awardshow, og der vil derfor blive uddelt et utal af prestigefyldte modepriser. Du kan blandt andet glæde dig til priser som 'Årets brand', 'Årets stilikon' og 'Årets model'.

Udover mode i massevis, herunder de smukkeste kjoler og tuxedo's fra alle de danske kendisser på den røde løber, vil aftenen selvfølgelig også være spækket med lækre musikalske indslag fra blandt andre Scarlet Pleasure.

Under selve award-showet vil der også være en masse fashionable og kendte mennesker til at præsentere de 16 prestigefyldte priser - se alle de nominerede her.

ELLE-redaktionen starter dagen på AC Hotel Bella Sky, hvorefter vi bliver fragtet af Ford i den nye Ford Mondeo til DR Koncerthuset.

KØB BILLET TIL ELLE STYLE AWARDS 2015 HER

Sidste år var det navne som Christopher, Oh Land, Aura, Pernille Rosendahl, Peter Falktoft & Mathias Zanka og Sara Bro, der præsenterede alle priserne til ELLE Style Awards 2014. 

... Og uden at sige for meget, kan vi godt love, at dette års line-up er mindst lige så fashionabelt og sejt (... hvis ikke endnu sejere!).

Se hele programmet her for ELLE Style Awards 2015 her:

- Lækre velkomstdrink fra Belvedere og Egekilde

- Derefter følger selve award-showet, hvor Scarlet Pleasure, Gregersen og Jonas For Fa'en hver især spiller til de 3 forskellige stylistshows/catwalk, som showet byder på. (Psst.. De 3 shows er stylet af de 3 nominerede stylister: Alexandra Carl, Kathrine Agger og Dorothea Gundtoft)

- Aftenen sluttes af med et kæmpe ELLE Style Awards afterparty, hvor danske Télé Rouge spiller natten lang

Til alle dem, der har købt billet til ELLE Style Awards 2015 vil der være velkomstdrink, en lækker goodiebag - og selvfølgelig adgang til selve showet og det efterfølgende afterparty!

Hvis du selv kunne tænke dig at komme med til årets modefest, kan du stadig nå at købe billetter til både dig og dine veninder

KØB BILLET TIL ELLE STYLE AWARDS 2015 HER

Vi behøver næppe at understrege, hvor meget vi glæder os til mandag den 4. maj 2015 - og vi håber sådan at se en masse af vores skønne ELLE-læsere til den store aften!

Se en teaser ELLE Style Awards 2015 her:

KØB BILLET TIL ELLE STYLE AWARDS 2015 HER

Se flere højdepunkter fra sidste års ELLE Style Awards 2014 i galleriet...

NYHED: Se hele ELLE Style Awards 2014

Relaterede artikler