Mit Univers Kom indenfor hos Helene Blanche fra Tapet-Cafe

Tekst: Maria Frederikke Munch Thorgaard // Foto: Pia Winther // Styling: Mie Juel

Boligen har været bragt i ELLE, maj 2018

Det står hurtigt klart, når man træder ind ad døren hos tekstildesigner og kreativ direktør i Tapet-Cafe Helene Blanche og ægtemanden Jannik Martensen-Larsen, at her bor et par, der både interesserer sig for og arbejder med materialer og farver. Kun lofter og træværk er hvidt – alle vægge er i Farrow & Ball-farver, valgt og inspireret af farverne på Thorvaldsens Museum.

Fra vinduerne hænger gulvlange gardiner i det vævede tekstil ’Silky Linen’, og i stuen matcher de væggenes gule toner og giver et fint modspil til husets øvrige mørke vægge.

”Ekspressivt og taktilt” er to ord, Helene selv beskriver sit hjem med, og ud over de elegante materiale- og farvevalg fanger øjet også kunstværker og objekter, som Helene og hendes mand har samlet over tid.

Læs også: Kom indenfor hos kvinden bag Jérôme Vintage

Helt generelt vil Helene gerne have, at det, hun omgiver sig med, er dynamisk, og at det visuelt appellerer til hendes sanser – lige på nær hvad angår hendes garderobe, som gerne må være mere underspillet.

Hun er tilhænger af enkelt skræddersyet tøj i gode kvaliteter og med god pasform – gerne fra designer Mark Kenly Domino Tan – og frem for alt tøj i hvide, cremede og sorte nuancer.

Med alderen har hun lært, hvad der klæder hende, og hun laver sjældent impulskøb. Udgangspunktet for garderoben er nemlig det samme som til hjemmet: at investere i få, gode ting, som skal holde længe.

Gå på opdagelse i Helene Blanches bolig i galleriet.

Mit univers Helene Blanche Tapet-Cafe

Relaterede artikler