Mit univers Kom indenfor hos kvinden bag Jérôme Vintage

Tekst og styling: Maria Frederikke Munch Thorgaard // Foto: Pia Winther

Boligen har været bragt i ELLE, april 2018

Som barn var Pia Anna Kierulff ofte med sin farmor rundt i byen og kigge på butikker. Farmoren var den eneste i familien, der gik op i tøj og mode, og hendes yndlingsbutik lå i Tullinsgade. I dag ligger Pias vintagebutik, Jérôme Vintage, i selv samme lokale, og det er mildest talt et skatkammer for alle, der elsker unikke styles i enestående kvalitet fra Christian Dior, Yves Saint Laurent, Chanel & co.

Egentlig er Pia uddannet inden for hotel- og restaurationsbranchen og har altid gerne villet være selvstændig, men med tre små børn og en mand, der som filmfotograf rejser meget, havde Pia brug for et fleksibelt job.

Det var hendes mands ide, at hun åbnede en butik og solgte noget af alt det vintagetøj, hun over årene havde samlet. I dag er Jérôme Vintage en af byens mest populære vintageforhandlere, og når Pia lægger noget på butikkens Instagramprofil, bliver det solgt lynhurtigt. Tøjet finder hun på rejser til bl.a. Paris og Berlin og på internationale netauktioner.

Kun en sjælden gang imellem bliver hun fristet og beholder noget selv, for som hun siger, så har hun haft oplevelsen af at finde det og købe det og har derfor ikke brug for, at det flytter ind i hendes egen garderobe. Derfor bugner hendes skabe ikke, men det, hun har, er – ud over overvejende at være sort – af højeste kvalitet og med fine håndværksmæssige detaljer. Det samme gælder i hendes indretning – størstedelen er købt brugt, for Pia kan godt lide det bæredygtige aspekt samt at tingene har en historie. 

Gå på opdagelse i Pia Anna Kierulffs fine bolig i galleriet.

Kom indenfor hos kvinden bag Jérôme Vintage

Relaterede artikler