Nyhed H&M Homes nye designsamarbejde med Diane Von Fürstenberg er alt, vi kunne drømme om

Foto: Diane Von Fürstenberg x H&M HOME

Den belgiske designer, Diane Von Fürstenberg, som ejer brandet af samme navn, DvF, er især kendt for sine slå-om-kjoler og sine finurlige prints og skarpe farvevalg. Nu har designeren teamet op med interiør- og highstreet-brandet, H&M Home, om en ny kollektion med Diane i spidsen.

Kollektionen består af 31 fine items til dit hjem, og byder på alt fra tæpper, vaser, lys, kopper, tallerkener og posters til en morgenkåbe. Farvevalgene er selvfølgelig modige og skarpe, og Diane fortæller her om valget af farvepaletten:

”Først og fremmest, jeg anser sort og hvid for at være en farve. Hvorfor? Fordi de går med alle andre farver. Til denne kollektion har jeg også brugt meget orange – fordi jeg elsker solnedgange – og en masse pink – fordi jeg er en kvinde.”

Foto: Diane Von Fürstenberg x H&M HOME

Noget af det, der især er iøjefaldende ved kollektionen, er de mange finurlige og sjove prints, der indbyder til masser af leg, når det kommer til interiørvalg. Diane fortæller:

”Som en designer var min træning i print og tekstiler. Så jeg har en masse erfaring indenfor print. De fleste af dem kommer fra billeder af naturen. Jeg har altid mit kamera med mig overalt, hvor jeg går. Og jeg vil altid tage billeder. Jeg krymper og udvider dem, skifter farverne – men mine prints har altid en bevægelse, ligesom naturen har.”

Læs også: Zara lukker en af sine danske butikker

Udover at vi i kollektionen finder nogle af Dianes signaturprints, som for eksempel hendes favorit, zebra-printet, så er Dianes abstrakte underskrift også at finde på mange af de fine items.

De beroligende duftlys byder på Dianes yndlingsduft, rav, og de små af dem byder på et unikt miks af rav, cedertræ, sandeltræ og fyrretræ.

Foto: Diane Von Fürstenberg x H&M HOME

Skal du mon også have fat i nogle af de seje items fra det nye samarbejde mellem Diane Von Fürstenberg og H&M Home? Kollektionen er tilgængelig fra den 16. april online på hm.com og i udvalgte H&M Home-butikker, men indtil da kan du i galleriet herunder få et sneakpeak af den nye kollektion. God fornøjelse!

Læs også: Her er sofaen, som er overalt på Instagram

H&M Home / Diane von Furstenberg

Læs også: Kom indenfor hos Amy Powney

Relaterede artikler