Her er butikken i London, enhver interiørentusiast skal besøge

Foto: @couverture

London er et modemekka uden lige, og hvis du snart skal en tur til den multikulturelle storby, er du med garanti også interesseret i, hvor du skal shoppe og lade dig inspirere.

Og hvis du er en ægte interiørentusiast, har vi spottet den fineste butik, som skal på din liste og butikker 'to watch.

Læs også: Se Londons mest populære badeværelser på Instagram

'Couveture and the Garbstore' er navnet på den fineste butik i det hyggelige Notting Hill-område i London, der blandt andet er kendt for sine farvestrålende rækkehuse og victorianske arkitektoniske stil - og set udefra ligner 'Couverture and the Garbstore' blot en lille og hyggelig butik.

Men træder du indenfor, opdager du med det samme det store åbne rum og den høje trappe, der åbenbarer en treetagers stor butik med et hav af lækre mærker indenfor både interiør, mode og accessories. 

Artiklen fortsætter under billedet

 

Et opslag delt af Couverture (@couverture) den

8. Sep, 2017 kl. 7.45 PDT

Selvom du både finder tøj, accessories og interiør på hylderne hos 'Couverture and the Garbstore', herunder mærker som Raawii, Ferm Living, Hay, Oyoy Living Design og Federica Bubani, så er det særligt butikkens indretninger, lokaler og æstetiske univers, du skal suge til dig. 

Butikken er placeret i nogle lokaler, der oprindeligt var et gammelt tømmerværft, og har derfor valgt at bevare de originale strukturer. Og det rå look kombineret med en mere moderne indretning skaber et rum, som uden tvivl kan inspirere dig i din boligindretning. 

Artiklen fortsætter under billedet

 

Et opslag delt af Couverture (@couverture) den

20. Feb, 2018 kl. 8.45 PST

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Får du (også) lyst til at tage en tur til London? Så se med i galleriet nedenfor, hvor ELLEs modeskribent Lotte Freddie deler sine tips til de bedste shoppesteder og restauranter i London.

ELLE guider: London på budget

Relaterede artikler