Opskrift: Havtorn-daiquiri og laksesashimi
Annonce

Opskrift: Havtorn-daiquiri og laksesashimi med wasabi

af Annonce 26/10/2017
Skal du være værtinde med en af årets sidste fester, og mangler du inspiration til de lækreste drinks og snack, som skal servere til dine gæster? I samarbejde med Santa Maria har vi udarbejdet 3 opskrifter, der passer perfekt til alle november og decembers fester...

Det bedste ved vinteren?

Det må være de lange, mørke aftener og nætter, der lægger op til spontan dans på bordene til alle årets største hits!

Sæt gang i festen med vinterens absolut lækreste drinks og snacks – opskrifterne får du her fra Santa Maria.

Opskrift: Havtorn-daiquiri med sort peber (4 drinks)
  • 16 cl lys rom
  • 200 g frosne havtorn
  • Saft af 1 lime
  • 2 spsk. flormelis
  • 1/2 tsk. Santa Maria ’Sort peber’
  • 1/2 tsk. Santa Maria ’Stødt ingefær’
Sådan gør du: Kom rom, havtorn, limesaft, flormelis og krydderier i en blender. Blend til en tyktflydende drik. Smag evt. til med mere lime, flormelis, ’Sort peber’ og ’Stødt ingefær’. Si drinken, server i cocktailglas, og drys med lidt ’Sort peber’. Opskrift: Sojaristede nødder (1 stort glas)
  • 200 g blandede nødder, f.eks. cashewnødder, mandler og hasselnødder
  • 1/2 dl Santa Maria ’Sojasauce’
Sådan gør du: Tænd ovnen på 150 grader. Fordel nødderne i et jævnt lag på en bageplade med bagepapir. Bag nødderne i ca. 15 min., til de er gyldne. Hæld ’Sojasauce’ over, og lad dem tørre i ovnen i ca. 10 min., til sojaen er trængt ind i nødderne. Tag nødderne ud og lad dem afkøle.
Opskrift: Laksesashimi med wasabi og limepepper-creme (4 personer)
  • 300 g letfrossen laks
  • 1/2 dl yoghurt naturel
  • 1 spsk. mayonnaise
  • Santa Maria ’Limepepper’, dosér efter smag
  • Santa Maria ’Salt’
  • Santa Maria ’Chiliflager’, dosér efter smag
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 spsk. Santa Maria ’Wasabi sesam

Sådan gør du: Skær fisken i fine, tynde skiver med en skarp kniv, og anret på et fad. Lad fisken tø op. Rør yoghurt med mayonnaise. Krydr med ’Limepepper’, ’Chiliflager’ og ’Salt’ efter smag. Snit forårsløg. Top fisken med limepepper-creme og forårsløg. Drys med ’Wasabi sesam’.