#TryMyBra: Føl dig godt tilpas med Sloggis nye Wow Comfort-bh
Annonce

#TryMyBra: Føl dig godt tilpas hele dagen med sloggis nye 'Wow Comfort'-bh

af Annonce 26/04/2017
Vidste du, at 6 ud af 10 kvinder synes, det vigtigste ved en bh er, at den er behagelig? Med sloggis nye "Wow Comfort"-bh er du ikke bare sikret en smuk silhuet, men også en behagelig følelse hele dagen.

Når vi shopper nyt undertøj, herunder den evige jagt efter den perfekte bh, er det ikke kun vigtigt, at bh'en er smuk at se på, men i særlig grad, at den er behagelig at have på og at komforten er i top. Sådan har vi det i hvert fald her på ELLE-redaktionen. Og faktisk viser det sig, at 6 ud af 10 kvinder synes, det vigtigste ved en bh er, at den er behagelig at have på.

Det danske undertøjsmærke sloggi har netop introduceret en ny bh, hvor der netop er fokus på komfort og følelsen af velvære.

Den nye bh hedder ’Wow Comfort', hvor der selvfølgelig er fokus på design og udseende, men i særlig også på komforten. Med den nye 'Wow Comfort'-bh er du med andre ord ikke bare sikret en smuk silhuet, men også en behagelig følelse hele dagen. Den traditionelle metalbøjle er nemlig udskiftet med det innovative FlexiMesh, der sikrer komfort, så du ganske enkelt ikke mærker, at du har bh på. Heller ikke efter en lang dag.

Den indbyggede FlexiMesh har den effekt, at den fordeler trykket jævnt over et større område for at give perfekt komfortabel støtte, der tilpasser sig brystets individuelle form helt op til en D-skål.

Og som prikken over i'et, for alle kvinder med en travl hverdag, så kan sloggis 'Wow Comfort-bh'en maskinvaskes op til 40 grader - så bliver det næppe lettere at håndtere. We love it!

Den nye innovative 'Wow Comfort'-bh koster 250 kroner, og du kan læse meget mere om bh'en og 'Wow Comfort'-serien fra sloggi på sloggi.dk.