...
Foto: Motorola
Annonce

Her er mobilen, der har noget, ingen andre har

Annonce for Motorola 29/04/2024
Denne mobil har noget, ingen andre har. Og ifølge techgigant, "afspejler den det, som sker i kulturen lige nu."

Hvis man tænker på, hvad nutidens mobiltelefoner repræsenterer i dag, så er der tydeligt en cyklus. Engang var mobiltelefonerne store bokse med antenner, der ikke kunne passe i lommen, mens de i dag er små datamaskiner, som vi ikke længere har behov for, skal passe i lommen.

Mobilen er trods alt vores livline, og vi har den altid parat. Det siger derfor sig selv, at den selvfølgelig skal se godt ud.

Motorola har derfor, i samarbejde med Pantone, lavet Edge 40 Neo og Razr 40 i årets hotteste farve.

Fordi farve betyder alt

Traditionen tro, kårer farvegiganten Pantone årets farve hvert år, og 2024 er det den koral/rosa nuance “Peach Fuzz” der er årets farve. Det handler om trends, men alligevel er det også symbolikken, der er i centrum.

“Målet er at illustrere, hvordan farvevalg, bestemte farver og farve familiers popularitet genspejler det som sker i kulturen på det givne tidspunkt, samt informere om farvens symbolske karakter,” forklarer Pantone.

Pantone Color of The Year vælges ud fra en analyse af globale trender og temaer gennem hele året, og analysen tager også udgangspunkt i samfundets centrale aspekter; mode, design, markedsføring, sociale medier, politik og verdenssituationen.

Derfor mener Motorola, at samarbejdet passer som fod i hose:

“Motorola har i snart et århundrede været førende inden for teknik- og mobilinnovation. Med ambitionen om at være trendsættere i design, er vi stolte over dette langsigtede og eksklusive samarbejde med Pantone. Gennem samarbejdet får Motorola adgang til Pantones viden om trends, Pantones Color Institute™- eksperter og en undergruppe af udvalgte farver, som peger på stærke design trends."

Foto: Motorola
Razr 40 Ultra

Et skridt foran i branchen

De to mobiler Motorola Edge 40 Neo og Razr 40 Ultra kommer først i årets farve Peach Fuzz og derefter i flere Pantone-farver. Ud over friske farver, lover begge telefoner high-tech i første klasse.

Razr 40 Ultra kommer med det populære lukkeformat.

“I lukket format er det den tyndeste, flipbare smarttelefon i branchen. Den er bygget på den kraftige mobilplatform Snapdragon® 8+ Gen 1, har et effektivt batteri og den største eksterne skærm, som findes til klaptelefoner," deler Motorola.

Edge 40 Neo er både vand- og støvafvisende.

Motorola Edge 40 er en telefon, som fanger Edge-seriens vision om at levere førsteklasses teknologi til så mange kunder som muligt. Designet er ekstra tyndt: kun 7.76mm, og de buede kanter gør mobilen nem at håndtere. Den er også IP68-vandtæt, så du kan fokusere på at hygge dig i stedet for at bekymre dig om, at enheden bliver beskadiget af enten støv eller vand,” beskriver Motorola-teamet.

Stine Jespersen, Head of Marketing Nordics i Mobile Business Group, påpeger, at smarttelefoner er en måde at udtrykke sig i dag. Det er derfor ikke underligt at farven på vores mobiler spiller en stor rolle.

Foto: Motorola
Pantone Edge 40 Neo

“Med en personlig baggrund inden for design, som grafisk designer og Creative Director, har jeg altid haft Pantone let tilgængeligt i mit arbejde, og jeg ved, hvor stor en rolle farve spiller," fortæller hun.

“Vi er utroligt stolte af, at vi kan være et skridt foran i branchen ved at tilføje årets farve til vores allerede eksisterende katalog af Pantone klædte telefoner,” siger Jespersen.

Samarbejdet med tech-giganten Motorola har allerede været i gang over længere tid, og Pantone har taget ansvaret for at kåre Årets farve i mere end tyve år.