Pernille Teisbæk: Mine bedste rejsetips og planer for sommerferien

Foto: PR

Som internationalt stilikon og Creative Director hos Social Zoo er Pernille Teisbæk altid on-the-go og rejser fra den ene modemetropol til den anden. Men med en nyfødt søn og et kommende bryllup med sin forlovede, skal sommeren i år nydes på Danmarks ferieø nr. 1, Bornholm.

Læs også: Pernille Teisbæk om sin forlovede: "Han var ikke i tvivl, og det var jeg heller ikke"

Når de internationale modeuger ringer ind til efteråret, er Pernille Teisbæk dog atter klar til at pakke kufferten med sine modeuge-favoritter og sætte sig i flyvet mod modemetropoler som New York, Paris og London. 

Vi har taget en lille snak med Pernille Teisbæk og spurgt stilikonet ind til hendes bedste rejsetips, herunder hvordan hun gør sig klar til take-off i lufthavenen inden afrejse. Og så har vi selvfølgelig også spurgt Pernille lidt mere ind til hendes sommer- og bryllupsplaner på solskinsøen, Bornholm. 

Hvad er dine rutiner inden afrejse?

Københavns Lufthavn kombinerer to af mine absolut yndlingsting – mode og rejser, og selvom jeg rejser meget, får jeg altid lidt sommerfugle i maven, når jeg skal afsted. Måske også derfor, kan jeg godt lide at komme i lufthavnen i god tid. Så har jeg tid til at ose rundt, og ender næsten altid med at shoppe nogle gode accessoires med, som passer til der hvor jeg skal hen.

Hvad er dine sommerferie-planer?

I år ser det alting lidt anderledes ud. Min forlovede og jeg er blevet forældre, og så skal vi giftes til sommer på Bornholm. Men inden brylluppet skal vi en tur til Nice med hele min familie og holde ferie, og ellers er New York og Paris i sensommeren når der er modeuger altid på listen. Sidste år var min forlovede og jeg på roadtrip i Italien – det kunne man altså også godt gøre igen.

Hvad køber du altid, når du skal rejse?

Jeg skal altid nå forbi kiosken og købe et magasin og en flaske vand til flyturen, og så selvfølgelig min elskede chai latte. Men derudover elsker jeg at udvælge små accessoires afhængig af destinationen. Så føles det også altid lidt som om rejsen allerede er begyndt, når jeg tager i lufthavnen. En lidt dyr vane..!

I galleriet har vi samlet nogle af de accessories fra Københavns Lufthavn, som Pernille Teisbæk lige nu drømmer om at købe med inden take-off...

Pernille Teisbæk sommer-favoritter til rejsen

 

Relaterede artikler