Hanni Gohr: Her er mine bedste rejsetips, når du skal flyve

Foto: hannigohr

Vi kender det sikkert allesammen: Du skal nå et tidligt fly næste morgen. Du har en masse tjeklister, der stressende kører på repeat igen og igen inde i hovedet, og nu står du og tænker over, hvad du skal have med i håndbagagen. Og hvordan du kan være sund på din rejse, når du ikke kan gå i fitness? Og hvad skal man så have med, for man har jo ikke plads i kufferten til en masse træningsudstyr? 

Læs også: Sara Jin Smidt: Her er mine favorit træningsapps 

Som model har Hanni Gohr rejst verden rundt, og hun er tit ude at flyve i forbindelse med hendes arbejde. I ELLEs august-nummer bragte vi et interview med Hanni Gohr, hvor ELLEs tidligere sundhedsskribent, Sara Jin Smidt, mødte den smukke model til en snak om gode rejsetips.

... Og dem har vi samlet til dig her:  

1Inden jeg sætter mig ind i et fly, er det vigtigt for mig, at jeg har dyrket noget motion, og derfor smutter jeg altid forbi mit yndlingssted, Senses, og tager en hot vinyasa yoga-time. Der får jeg virkelig arbejdet med mine muskler; ALT bliver strukket igennem, uden at jeg bliver øm, og min krop kan derfor slappe fuldstændigt af, inden jeg skal flyve.

2. Luften er ekstremt tør på et fly, og derfor er det  vigtigt at drikke masser af vand. Det hjælper også på min hud, som ikke bliver udtørret, og min krop forbliver hydreret. Ansigtet skal også plejes på et fly, så derfor har jeg altid et lille fugt-arsenal med i tasken.

3. Jeg rejser aldrig uden min ’save My Face’-pude. Den er virkelig god til at støtte både lænden og nakken, og så har jeg en pude, jeg kender, når jeg ankommer til et af de mange hoteller.

4. Et godt tip er at investere i et par støttestrømper – det lyder måske lidt gammeldags, men dine ben vil takke dig for det senere, og de forbliver også smukke. Jeg ville ønske, at der var nogen, som havde fortalt mig det, da jeg selv startede med at rejse som model.

5. Jeg spiser altid kosttilskud, også når jeg flyver. Dog tilføjer jeg ekstra C-vitamin og en immunforsvars-boostende pille, som hedder ’ArmaForce’. De hjælper også på jetlag, hvis man har rejst virkelig langt.

6. Løbeskoene er altid med i tasken, det er nemlig den nemmeste måde at komme ud og dyrke motion på, når man er ude at rejse. Jeg skal selv holde løbet ved lige, da jeg skal løbe et par løb hen over sommeren med Adidas og ELLE. 

Relaterede artikler