ELLE guider - Den ultimative guide til årets skiferie

Foto: Lacoste

Skisæsonen er lige over os, og det kribler i os efter at få sne under tæerne. Rejseselskaberne bugner af tilbud med alt fra alperne til en hytte i det nordligste Sverige. Men de mange muligheder, kan gøre en helt forpustet… Hvor skal man tage hen, hvad skal man spise – og vigtigst: hvordan ligner man en pro på og af pisten? Frygt ej, ELLE guider dig til den absolut bedste skioplevelse.

Læs også: Cheap'n'Chic: Skicool på budget

Når man tager på skiferie, skal man vigtigst af alt hygge sig. Men for at skiferien spiller fuldstændig, er vi på ELLE enige om, at der særligt er fem ting, der sætter rammerne for den perfekte ferie i sneen:

  • Den perfekte skidestination med puddersne længere end øjet rækker, pister der passer til både begyndere og de mere rutinerede, lækre boligmuligheder samt godt liv i byen både om dagen og aftenen
  • Det fuldendte outfit, der får dig til at se chick og sporty ud både på pisten og til afterski
  • De sublime, lokale delikatesser
  • Bøgerne, der underholder dig, når du slår benene op efter en lang dag på ski - gerne med et glas rødvin foran pejsen 
  • Det helt rigtige skigear, så du kan rocke pisten

Se også: ELLE Rejser: På skiferie i Verbier

Begynder du at glæde dig til skiferien? Vi kan i hvert fald slet ikke vente!

I galleriet har vi samlet vores absolut favorit skidestinationer, de madoplevelser du skal opleve på din skiferie, den højeste skimode (ja, det er über hot at ligne en "skibums" i 2017), de bøger du skal medbringe samt det helt rigtige gear til pisten. Kig med i galleriet og bliv inspireret af ELLEs bedste tips til skiferien. 

Psst… Mangler du lidt lækkert skitøj? SOS holder vinterlagersalg, hvor du kan spare op til 80 % på alt skitøj. Adresse: Traverbanevej 10, 2920 Charlottenlund

Tirsdag d. 31 januar 2017 kl. 16.00-20.00
Onsdag d. 1. februar 2017 kl. 16.00-20.00
Torsdag d. 2 februar 2017 kl. 16.00-19.00

ELLE guider - Den ultimative guide til årets skiferie

 

Relaterede artikler