Annonce: Her spiser og shopper ELLE under modeugen i Paris

Foto: @elledanmark

Det er næppe nogen hemmelighed, at vi her på ELLE-redaktionen er en anelse frankofile og ELLEsker alt, hvad der kan relateres til Frankrig - og særligt byernes by, Paris!

Så når kalenderen siger modeuge i Paris, glæder ELLEs moderedaktion sig altid ekstra meget.

For det er bare som om, at Paris og alt, hvad der findes af spisesteder, oplevelser og shopping i denne by, bare er en anelse chikkere, flottere og mere romantisk i Paris sammenlignet med mange andre byer ... C'est tres bien! 

Se også: Vind to billetter til Paris med Air France

ELLE modeteam er lige vendt hjem efter modeugen i Paris med Air France, og det blev - vanen tro - en tur, hvor de besøgte alle deres modeugefavoritter, når det kommer til spise- og shoppeoplevelser - og dem er der allerede mange af!

I galleriet har vi samlet ELLEs modeuge-favoritter i Paris, hvor de også tipper til hvilke retter på menukortet, du ikke må snyde dig selv for!

Psst... Vind en tur til Paris med Air France, hvor du får 2 flybilletter tur/retur til en værdi af 4500 kroner. Lyder det ikke meget godt? Du kan deltage i konkurrencen lige HER!

Kunne du tænke dig at få lavet en skræddersyet guide til Paris, der passer perfekt til dine rejsebehov- og ønsker? Air France har lavet en cool feature på deres hjemmeside, hvor du ved at svare på få spørgsmål vedrørende dine feriepræferencer, kan få en skræddersyet rejseguide til din næste tur til Paris -  prøv den HER!

Annonce | ELLE-redaktionen: Her skal du shoppe og spise i Paris

Relaterede artikler