Fashion Week 5 spots vi vil besøge under New Yorks modeuge

Foto: The Hoxton Williamsburg

Hoxton Williamsburg

Vi elsker Hoxton-hotellerne i Paris og London, både for deres bløde senge men også for stemningen og indretningen, der gør at man også har lyst til at holde sine kaffe- eller cocktailmøder der. Hoxton Williamsburg er ingen undtagelse og må gerne være vores nye faste modeugehotel i New York.

Mansur Gavriel

Ingen tur til New York uden at besøge accessorymærket Mansur Gavriel. De har butikker i Soho og Uptown, begge store, lyserøde og fyldt med deres signatur af minimalistiske tasker, sko og tøj i de smukkeste spiselige nuancer. Vov dig ud i en af deres farvede tasker, eller gå efter en ultralækker strik du vil bruge hele vinteren.

La Mercerie Café

Til kaffepauser mellem shows eller morgenmadsmøder, ja faktisk hele dagen, vil vi slå os ned på La Mercerie Café. Den ligger i designstudie og -butikken Roman and Williams Guild, der også huser en blomsterbutik. Med andre ord: det perfekte sted for en hyggelig og livlig stemning, og så ser alt på menuen lækkert ud.

Sunday Studio

Man skal komme hjem med mindst en manicure, og denne sæson vil vi gerne have lavet den hos Sunday Studio. Hvis du er til det naturlige look, er det stedet for dig! De har nude lakker i alle nuancer, og alt er vegansk og uden kemi. Ja tak!

Supper Restaurant

Bøffelmozzarella og hjemmelavet pasta, behøver man andet i livet? New York mestrer det italienske køkken, og denne restaurant er one to try!

Relaterede artikler