Fashion Week 5 spots, vi vil besøge under Milanos modeuge

Foto: Imaxtree

Orsonero Coffee

Milano er kendt for mode, kultur, kunst og cocktails. Men kaffe? Not so much. Men til vores held findes Orsonero Coffee.

En minimalistisk indrettet kaffebar med hvide vægge og lette træborde. Menuen er skåret helt indtil benet; fokus er på god kaffe. Et klart besøg værd, når vi lige skal have en kaffepause.

Hotel Gran Duca Di York

I hjertet af Milano, på en lille sidegade til Il Duomo, ligger en gammel bygning fra 1900-tallet.

Bygningen gemmer på det fineste hotel, hvor atmosfæren er ganske særlig, og træder du ud af hotellet, har du kun få skridt til både shopping, madoplevelser og kultur. Det er tæt på det perfekte hotel.

Pavé

En god dag starter med god morgenmad. Og det får du på Pavé. Pavé ligger to steder i Milano og serverer den lækreste – lidt syndige – hjemmebag.

Spiser du vegansk eller har glutenallergi, så husk at spørg. For her er de opmærksomme på alles behov. Og får du lyst til at blive hængende, har de også frokost.  

Bottega Veneta

Der er særligt ét brand, der florerer på alles læber for tiden, og når vi nu er i Milano, så skal vi da selvfølgelig besøge butikken, Bottega Veneta, der ligger på Galleria Vittorio Emanuele II.

Vi forestiller os, at vi skal prøve alle deres sko.

Plato Milano

Aftensmaden skal vi nyde på Plato. Her forsøger de altid at finde den perfekte balance mellem smag og velvære og gør en dyd ud af at lave maden så naturlig og ægte som muligt.

På Plato laver de hverdagsmad til en oplevelse, og vi glæder os til at blive forkælet hos dem.

 

Relaterede artikler