Fashion Week 5 spots vi gerne vil besøge under Paris Fashion Week

Foto: IMaxTree

Morgenmad på Wild & the Moon

Det er ikke let at finde gode steder at spise i Paris, når man gerne vil spise glutenfrit eller vegansk, men det kan man på Wild & the Moon.

Her serveres de lækreste acai bowls og veganske delikatesser. Facaden på caféen er så fin, at det er svært at modstå trangen til at gå indenfor, og stemningen i indretningen indenfor giver dig lyst til at blive hængende i flere timer.

Prada Loves Printemps

Fra den 19. september til den 16. oktober 2019 har Prada lavet en pop-up-butik i butikskæden Printemps Haussmann for at hædre den romantiske og magtfulde Prada-kvinde.

Den lyserøde og blomstrede verden er klart et besøg værd, og vi glæder os til at suge den romantiske stemning til os.  

Hotel Sinner

Vi skal bo på Hotel Sinner, der i foråret åbnede dørene til et luksushotel, der ikke er helt ligesom alle andre.

Det nyåbnede hotel ligger i bydelen Le Marais og er både for den kunstneriske type, den urbane oplevelsesrejsende og individualisten. Men alle med øje for forkælelse og ro.

Træning på Dynamo

For at koble af og bruge kroppen, tager vi til træning på Dynamo. Dynamo er et revolutionerende træningscenter, der fokuserer sig på indendørs cykling og giver kroppen en komplet træning.

Den høje musik og gode stemning giver dig mulighed for at finde inspiration og glemme alt omkring dig.  

Aftensmad på Le Petit Marché

Vi skal spise vores aftensmad på den parisiske perle, Le Petit Marché. En afslappet restaurant, der serverer virkelig god fransk fusionsmad.

Og selvom der altid er fyldt op med mennesker, og tjenerne har travlt, er servicen fremragende.

Relaterede artikler