Rejseguide Sommerguide til Sjælland - stederne, du skal bo, spise og se

Annonce

ELLE er taget på sommeroadtrip i Danmark i den nye, miljøvenlige hybridbil, DS 7 Crossback E-tense, der bringer luksuriøs fransk elegance til de danske landeveje. 

Sjælland er nemlig lidt en overset destination, når ferien i Danmark skal planlægges, og det er synd, for der er utallige perler, smuk natur, hyggelige lokale butikker og idylliske Bed & Breakfast at chekke ind på overalt på Danmarks største ø.

Således går turen fra Nordvestsjælland til Sjællands Odde, Tisvildeegnen, Nordsjællands mange museer til Stevns, Sydsjælland og Møns Klint. Her er både slotte, verdenskulturarv, surf, lokal is, museer, streetfood og meget mere - så spørgsmålet er, hvor meget du kan nå næste gang du har fri? Unanset om det er sommerferie, efterårsferie eller blot en weekend, lover vi, at du ikke bliver skuffet. 

Swipe gennem galleriet nedenfor og få de bedste tips til dit næste roadtrip.

 

Sommerguide til Sjælland - stederne, du skal bo, spise og se

 

DS 7 CROSSBACK E-TENSE

DS 7 Crossback E-tense forener avantgarde fransk design med teknolisk knowhow i en innovativ hybridbril. Sættes bilen i Electric Mode kører du med zero-emission, dvs. du udleder ikke CO2, og så er det muligt at køre fra gårdbutik til gårdbutik, uden at bruge brændstof, og med maksimal hensyntagen til miljøet og den fine danske natur. Du kan faktisk køre helt op til 67 km på ren elektricitet, og kan i hybrid-modet lade bilen op på naturlig opsamlet energi, når du kører. 

Læs mere om DS 7 Crossback E-tense her. 

Relaterede artikler