Rejseguide Louis Vuitton gør populært produkt tilgængeligt i et helt nyt format

Foto: Mega

Ja, du læste rigtigt. Nu kan du slippe for at pakke alle dine ”Turen går til ”-bøger og i stedet lade Louis Vuitton guide dig rundt på dine fremtidige rejser.

Tilbage i 2015 lancerede det franske modebrand, Louis Vuitton, appen City Guide, som havde formålet om at kunne give inspiration til oplevelser og must-see-steder på storbyferier.

Appen byder på en række anbefalinger til 32 af verdens mest tjekkede byer og hjælper brugerne med at finde enhver storbys skjulte perler - som blandt andet lækre restauranter, must-see arkitektur, sprudlende byliv og naturligvis de bedste modeanbefalinger.

Foto: PR

Appen, som indtil videre rummer 32 destinationer, er altså helt genial, hvis man er idéløs over, hvilke steder man skal besøge på sin næste ferie.

For selvom det umiddelbart ikke ser ud til, at vi kan rejse lige foreløbigt, er det ikke forbudt at dagdrømme og undersøge mulighederne for de destinationer, som vi planlægger at besøge, når det igen bliver muligt (og sikkert) at rejse.

Læs også: Copenhagen Fashion Week er endnu engang klar med spændende nyt på den bæredygtigt front

Apropos rejseforbud, så har appen desuden en interaktiv funktion, hvor du kan lære nogle af de forskellige storbyer lidt bedre at kende.

Gennem en række videoer, fotos og tekster, kan du nemlig blive klogere på alt fra Berlins interessante arkitektur til Paris’ historie om parfumer – og på den måde kan det næsten føles som om, at du selv er med på turen.

Og for at det ikke skulle være nok, har appen for nyligt fået en makeover, i anledning af City Guides 5-års jubilæum, hvilket betyder et endnu mere stilfuldt design – og endnu flere fede funktioner.

Foto: PR

For første gang nogensinde er Louis Vuittons City Guide nemlig blevet tilgængelig i Apple Maps, hvilket gør, at alle Apple-brugere nu kan udforske nogle af verdens allerbedste placeringer (og anbefalinger) direkte fra kortet.  

Så hvis du drømmer om at finde den perfekte fortovscafé til din næste rejse til Paris eller bare gerne vil vide lidt om verdens storbyer, så kan det anbefales at hente Louis Vuittons City Guide eller tage et kig på Apple Maps, hvor du kan læse mere og finde en rejseplan.  

City Guide er tilgængelig på Apple Maps, og appen kan hentes i App Store HER.

 

Relaterede artikler