ELLE Travel: Oplev den israelske metropol Tel Aviv

ELLE Travel: Oplev den israelske metropol Tel Aviv
Foto: ELLE
ELLEs Style Director, Mie Juel, rejste tidligere på året til den israelske metropol Tel Aviv for at skyde to modeserier til ELLE.
 
 
Én modeserie i den gamle bydel Jaffa med smukke Laura Julie som model (der iøvrigt var nomineret til Årets Model 2017 ved ELLE Style Awards), som skulle afspejle byens lokale markedstemning og dets mekka af håndvævede tæpper, friskfanget fisk og gamle gader. Og en anden modeserie med Danmarks mest sexede model Mathilde Gøhler iført retrolækre hæklede bikinier og sporty badedragter, som skinnede op kap med solen ved Det Døde Hav, hvor serien blev skudt.
 
Men rejsen til Tel Aviv gav ikke kun anledning til lange arbejdsdage og smukke modeserier. ELLEs Mie Juel fik også rig mulighed for at opleve den israelske storby på nært hold, som inkluderede både shopping, farverige markeder og lækre strande, mens det helt klart var de indbydende restauranter og smagfulde oplevelser, som i den grad slog benene væk under hende.
 
Læs også: Nu kan du komme direkte til Beirut fra København - og her er 6 steder du ikke må gå glip af
 
Blandt Mie Juels favoritter var fx Anitas Gelato-biks, der byder på forfriskende is på alt fra flødebaserede mælk til gedemælks- og sojavarianter såvel som et udvalg af toppings, der overgår selv Mette Blomsterbergs topping-lager. 
 
På restaurantfronten var det særligt den lækre restaurant "Aria Upstairs", der med et innovativt køkken og en loungebar i underetagen omfavnede alt det, der hørte til en vellykket aften i den israelske metropol.
 
Læs også: ELLE Travel | 7 nye steder i Paris, du skal kende
 
I galleriet har vi samlet alle Mie Juels rejsetips til Tel Aviv i en rejseguide, som du kan dykke ned i, hvis du selv plenlægger en rejse til den smukke by... 
 

ELLE Travel: Oplev den israelske metropol Tel Aviv

 

Relaterede artikler