ELLE Travel: Oplev den historiske metropol Hamborg

ELLE Travel: Oplev den historiske metropol Hamborg
Foto: PR
Måske sværger du til hovedstaden Berlin, når snakken falder på tyske byer, som er værd at besøge. Men så er det kun fordi, at du ikke har oplevet den tyske metropol Hamborg, der i al sin pragt byder på både topklasse restauranter, luksuriøse shoppemuligheder, kulturelle seværdigheder og ved juletid ikke mindst de hyggeligste julemarkeder.
 
 
Hamborg er en oplagt destination til din næste weekendtur eller storbyferie, fordi du kan komme dertil hurtigere, end det tager at drage fra Djævleøen og vest på mod Smilets By Aarhus. Der går nemlig fly direkte fra de danske lufthavne og til Hamborg, som ikke kræver mere end én time i højderne, og vælger du at køre selv eller springe på et tog, er Hamborg blot 5 timer væk. 
 
Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.
 
Millionbyen er blandt upcoming must-visit storbyer i Europa og har de seneste år gjort sig særligt bemærket på det europæiske landkort.
 
For ikke nok med at Hamborgs nye vartegn Elbphilharmonien blev indviet den 11. januar 2017, som har fået tusindvis af kulturelt interesserede turister til at lægge vejen forbi byen, så afholdte modeskaberen Kejser Karl også Chanels årlige Metiers d’Art modeshow i det nye koncerthus for blot et par uger siden, den 6. december 2017. Og det selvfølgelig fordi han selv har Hamborg som hjemstavn.
 
Her leverede han et tryllebindende og fascinerende Chanel-show med topmodeller som Kaia Gerber, der til lyden af et storslået live-orkester slentrede blandt publikumspladserne i Elbphilharmoniens æstetiske store koncertsal.
 
Læs også: ELLE-redaktionen: Det ELLEsker vi mest ved Paris
 
Hamborg er med sit eksperimenterende nybyggeri, sine charmerende små bydele langs Elben-floden, sine eksklusive shoppemuligheder og kulinariske madoplevelser uden tvivl en metropol, som i sin rivende byudvikling bliver blandt de mest hypede europæiske storbyer fremover. Og derfor kan du ligeså godt begynde at udforske byen nu.
 
I galleriet nedenfor har ELLE-redaktionen lavet en lille guide over udsøgte steder, som du bør lægge vejen forbi, når din næste destination hedder Hamborg.
 

ELLE Travel: Oplev den historiske metropol Hamborg

 

Relaterede artikler