ELLE Rejser: Oplev smukke og orientalske Vietnam

ELLE-guide: Vietnam
Foto: PR

PR & Communication Director Christina Hee Bune tog et par måneder ud af kalenderen og rejste rundt i Asien med sin familie, hvor et af familiens stop var Vietnam.

Læs også: Mie Juel: Her er mine 13 bedste tips til Californien

I ELLEs januar-nummer bragte vi Christina Hee Bunes rejseguide til smukke Vietnam, som indtil 1954 var en del af det tidligere franske Indokina og i dag er en forrygende blanding af asiatisk kultur, moderne storbyer og betagende natur.

Glæd dig til at få Christinas ultimative guide til det orientalske land, hvor hun guider til alle de nævneværdige byer i Vietnam - fra den pulserende hovedstad Hanoi, hvor fra du kan besøg det natursmukke område Sapa og sejle til et af Vietnams must-see spots Ha Long Bay til små lokale byer som Hue og Hoi An til den historiske by Saigon - med andre ord: Christina Hee Bune kommer hele Vietnam rundt i sin rejseguide.

Se også: Her er de musthaves, du skal have med i håndbagagen 

Du finder hele rejseguiden til Vietnam i galleriet. 

Psst... Bonus-info: Der er næsten altid god wi-fi på diverse hoteller og cafeer overalt i Vietnam. Hvis du ønsker at være online hele tiden, så er det meget let at købe et 'Tourist Sim Card'. Det koster kun seks US dollars og holder med et normalt dataforbrug til en ferie på to-tre uger. 

ELLE-guide: Vietnam

Relaterede artikler