Tæt på Anne Staunsager - nomineret til 'Årets makeupartist'

Michael Rygaard og ELLE Style Awards

Anne Staunsager er nomineret i kategorien 'Årets makeupartist' til ELLE Style Awards 2015, og som optakt til den store dag, har vi fanget den dygtige makeupartist til en lille Q&A.

Anne Staunsager er nomineret fordi hun kan lege farvelade som ingen andre, og så har hun branchens måske sikreste hånd, et meget kreativt hoved samt et temperament, der sikrer perfektion. Anne Staunsager var også nomineret i kategorien i 2013 og 2014.

Bliv klogere på Anne Staunsager og hendes sikre touch, når det kommer til makeup'ens univers. Læs en Q&A med hende her:

Sæsonens største tendens på makeupfronten?

Sæsonens store 70'er tendens ses også på makeup fronten. Varme nougat, rust,  beige, rosa og brunlige nuancer ses både på på øjne, læber og kinder. Huden er glowing, sunkissed og naturlig, gerne med fregner.

Nævn 3 makeup-produkter, du ikke kan leve uden?

- SunBeam fra Benefit (en varm gylden shine som bl.a. er god at blande i sin foundation for at få den eftertragtede glow)

-Lumi Magique Concealer fra L'Oréal (den bedste concealer ti at dække mørke render under øjnene)

-RMS lip-to-cheek "Illusive" (smuk naturlig rød/brun transperant farve til både læber og kinder. Det siges at være Giseles favorit produkt, og så er produkterne fra RMS raw og økologiske!)

Dit absolut bedste makeup-tip?

- Sørg for at bruge tid på at få din hud til at se fantastisk ud, så kan du slippe afsted med alt lige fra "no makeup" til f.eks. røde læber. Og husk at det ikke gør noget at skinne lidt i huden. Tør og pudret hud vil virke ældre. Tilføj hellere lidt glow (f.eks. en highlighter på kindbenene og næseryggen) - for det vil altid få huden til at se yngre ud!

Har du endnu ikke sikret dig en billet til årets modefest, ELLE Style Awards 2015? Skynd dig ind og køb billet til dig og din bedste veninde, mor eller søster

KØB BILLET TIL ELLE STYLE AWARDS 2015 HER

Vi har samlet et galleri med billeder fra alle de tre nominerede i kategorien 'Årets makeupartist' og noget af deres smukke arbejde.

Psst... Brug pilene eller 'swipe' dig gennem galleriet!

ELLE Style Awards 2015: Nominerede til 'Årets makeupartist'

Relaterede artikler