Sundhedsskribentens dagbog fra Paris med Nike

Foto: @healthyskinnybitchdk

Mens ELLEs moderedaktion drøner rundt fra det ene franske modeshow til det andet i byernes by, Paris, har ELLEs sundhedsskribent Sara Jin Smidt, aka. HealthySkinnyBitch, løbet de parisiske gader tynde sammen med Nike.

Udover at løbe 10 km. i Paris, fik Sara også lov til at se nærmere på Nikes vinterkollektion, Holiday Collection, som lander i butikkerne dette efterår.  

Se også: ELLE guider: Sådan booster du dit løb

Turen startede med pick-up i en kæmpe Mercedes i lufthavnen lørdag den 3. oktober og derefter stod den på løb og fremvisning af den nye Nike kollektion. Den nye kollektion har fokus på, at vi skal væk fra vores lag-på-lag tankegang og i stedet have tøj, der er tilpasset vores kropstemperatur.Derfor lancerer Nike et helt nyt materiale, som de kalder 'aeroreact', der adapterer sig til kropstemperaturen og holder en tør, selvom man sveder.

Se også: HealthySkinnyBitch: Sådan holder jeg mig sund

Sara fik selv lov til at teste materialet på Nikes 'Social Run' lørdag aften, og hendes reaktion var klar: "Det virkede så godt! Det var dog stadig relativt varmt i Paris, men så fik jeg da i det mindste testet, at det holder en tør, når man sveder", lyder det fra Sara.

Du kan se meget mere til Saras tur til Paris sammen med Nike i galleriet, hvor du kan se alle hendes dagbogsbilleder og læse små beskrivelser fra turen. Du kan også få et sneak-peek på Nikes 'Holiday Collection'.

Psst... Brug pilene eller 'swipe' dig gennem galleriet!

Helathy Skinny Bitch i Paris med Nike

Relaterede artikler