Sådan holder du dig sund på festival

Festival-sæsonen er skudt igang! Og slår du hjernen fra og mæsker dig i cocktails og fed fastfood mad, kan man desværre nemt tage 2-3 kilo på, på den relativt korte tid, en festival varer.

Læs også: Her skal du spise på Roskilde Festival 2014

De fleste, der har været på festival kender nok følelsen af, at komme hjem fra en fantastisk festival og føle sig knapt så fantastisk, som inden man tog afsted. De ekstra kilo, uren hud og manglen på sund kost og motion kan hurtigt mærkes.

Og for at undgå at havne i denne situation (igen), har vi spurgt ELLEs sundhedsskribent Sara Jin Smidt aka. Healthyskinnybitch om hendes bedste tips til at undgå at tage på, på festival.

Det er der nu kommet en sund festival-guide ud af med 10 tips og tricks til at holde sig sund og slank gennem en hel festival - uden at det selvfølgelig bliver fanatisk! For sådan skal det jo heller ikke være...

Læs også: 10 koncerter du ikke må misse på Roskilde Festival 2014

For selvfølgelig skal der være plads til både lækker mad og drinks og heldigvis er alle Saras tips nogle, der giver dig mulighed for at nyde din festival, uden at sætte det hele over styr!

I galleriet finder du Sara 10 bedste tip til en sund festival, der ikke sætter formen helt over styr.

Læs også: 5 skønhedsprodukter du skal have med på festival

Brug pilene i galleriet for at se hele festival-guiden…

Sådan undgår du at tage på, på festival!

Relaterede artikler