HealthySkinnyBitch: 10 sunde steder at spise brunch

Foto: @healthyskinnybitch

 

Lækre steder at spise brunch i København

Der findes næppe noget bedre end at belønne sig selv med en lækker brunch efter en tidlig morgentræning. Men når man nu har overstået en hård træning, er det selvfølgelig bedst, hvis man kan finde en brunch-menu, der ikke er fyldt med alle kalorier, som man lige har svedt ud.

Læs også: Dagens sunde tip: Den kalorielette brunch

ELLEs sundhedsskribent Sara Jin Smidt, der til dagligt står bag bloggen træningsbloggen HealthySkinnyBitch, elsker at forkæle sig selv med en lækker, men sund brunch efter en veloverstået morgentræning.

Sara har derfor samlet sine 10 brunch-favoritter i København, som alle har dét tilfælles, at de tilbyder en brunch, der både er sund, proteinrig og yderst velsmagende (... og derfor også altid lækker at se på!)

Se også: 9 gode grunde til at spise rødbeder

Så hvis du vil have en inspiration til lækre og sunde brunch-steder i København, skal du kigge med i galleriet, hvor du finder Saras 10 favoritsteder at brunche den i København efter træning.

Se også: HealthySkinnyBitch: 10 sunde Instagram-profiler, du skal følge!

I galleriet finder du også Saras beskrivelse af de enkelte steder, herunder hvad, der er særligt godt at bestille fra menukortet!

Psst... Brug pilene eller 'swipe' dig gennem galleriet!

HealthySkinnyBitch guider: 10 sunde brunch-steder

Relaterede artikler