ELLE guider: Gør sundhed og træning til et parløb

Foto: Instagram

Dét at leve sundt, træne og dyrke motion behøver ikke at være et soloprojekt. I følge ELLEs sundhedsskribent Sara Jin Smidt er der 117 gange større chance for, at du får succes føler optur over din træning og dét at leve sundt, hvis du allierer dg med veninderne til træning og har sund mad på menuen i dit parforhold. 

Se også: Sådan kommer du afsted til træning

Sara Jin Smidt har talt med Trine Kjær (blogger på Trineswardrobe.dk) og Nicholas Kawamura (vært på P3, som har været kærester i lidt over to år, og fået en lille snak om sundhed og træning -  og mest interessant: hvordan de har gjort træning og sundhed til et parløb.

Igennem det sidste halve år har Trine Kjær og Nicholas Kawamura trænet sammen ca. to gange om ugen, og for parret er det særligt vigtigt, at sundhed er lystpræget og ikke noget, som de skal tænke for meget over. 

Læs interviewet med Trine Kjær og Nicholas Kawamura her:

Hvad er fordelene ved at træne sammen?

Trine: "Vi bakker hinanden op og er sådan: Nu skal vi f... af sted!’. Vi træner tit i weekenden, og fordi vi er to, er der altid én af os, der er ovenpå og kan få den anden med".

Nicholas: "Vi motiverer hinanden uden at arbejde for det. Det er superdejligt at komme hjem og være høj efter en times personlig træning og så kunne dele den begejstring med en person, der kan genkende følelsen!"

Hvad giver dét at træne til jeres forhold?

Nicholas: "Det giver sindssygt meget. Vi har lige været ude at rejse, og der er træning også noget, vi nu kan gøre sammen. En ting er at være på ferie og hygge, nu skal vi også sammen ned i hotellets elendige fitnesscenter".

Trine: "... Og der ender vi jo med at have det ret sjovt, fordi det er så primitivt".

Giver det jer ekstra energi at træne sammen?

Trine: "Jeg synes særligt, at timerne efter, man har trænet, er ret fede, for der er vi helt høje".

Nicholas: "Det er også tit efter træning, vi tager hjem og laver mad sammen. Så beslutter vi på forhånd, hvad vi skal lave, og efter træning går vi f.eks. forbi Torvehallerne og køber ind.

Har I fælles mål?

Trine: "Det er ikke noget, vi har sat os ned og aftalt, men jeg tror, vores målsætninger med at træne er meget de samme. Vi vil gerne være sunde og i god form. Jeg vil gerne være stærk og undgå skavanker. Jeg har tidligere haft en masse problemer med min ryg og nakke, så jeg har det federe i min krop, når jeg træner".  

Nicholas: "Det handler vel også om at have et liv, hvor træning er en naturlig del af vores hverdag, som vi ikke tænker over. Så man altid har en god grundform".

Trine: "Enig! Og så at balancen er der, så vi har det sjovt samtidig. Det er ret vigtigt".

I galleriet har vi samlet noget gode alternativer til sund mad, når du skal dele diæten med en anden og ikke kun dig selv samt andre gode tips til en sund verden.

Psst... Brug pilene eller 'swipe' dig gennem galleriet.

ELLE guider: Gør sundhed til et parløb

Relaterede artikler