ELLE guider: 16 måltidskasser til en travl hverdag

Foto: PR
Mangel på tid, tom for idéer og et ønske om at spise en mere varieret og sundere kost? Hvis du kan nikke genkendende til disse dilemmaer, er du ikke alene – for flere og flere danskere søger lette måltidsløsninger i en travl hverdag, og netop derfor dukker der hele tiden nye måltidskasser op på markedet.
 
 
”Travle karrieremennesker og pressede børnefamilier er blandt de største forbrugere af lette måltidsløsninger, når enderne på en travl hverdag skal gå op,” fortæller Jacob Ruben fra Aliva Foods, der er et nystartet superfood-univers beliggende på Østerbro, København, med interesse for måltidstrend.
 
”Vi har allerede set trenden fra europæiske storbyer som London, hvor 30-40% af varerne i supermarkedet er færdige måltider, to-go salater og andre convenience varer,” siger han.
 
Men de moderne forbrugere vil ikke nøjes, og derfor er det ikke nok med færdiglavede retter i supermarkedets køledisk. Folk vil have friske, lækre og gerne økologiske råvarer til aftensmåltidet, det skal bare være på mindre tidskrævende præmisser.
 
 
Og du kender sikkert allerede Aarstiderne, der må siges at være en pioner på det danske marked inden for måltidskasser, men vidste du, at også Meyers, Coop og Salt&Peber blandt mange andre er hoppet med på måltidskassetrenden med løsninger, som gør hverdagen lettere for både singlen, parret og børnefamilierne.
 
Måltidstrenden har for alvor ramt Danmark med alt fra grønne, plantebaserede og kødfrie alternativer til de traditionelle hverdagsretter som tarteletter, flæskesteg og hvidkålsroulette.
 
 
Derfor har vi samlet et overblik over alle de måltidskasseløsninger, som kan gøre en travl hverdag meget lettere for både singler, kærestepar, fitness-junkies, vegetarer, fiskeelskere og selvfølgelig børnefamilier i hele Danmark med alt fra måltidsløsninger, der inkluderer sunde færdiglavede hverdagsretter til både morgen og aften, såvel som måltidskasser, der stadig kræver, at du har en fod med i køkkenet.
 
Se med i galleriet nedenfor...

Måltidsløsninger til en travl hverdag

Relaterede artikler