Dagens sunde tip: Sund og slankende skyr/yoghurt

All Over Press og PR

Er du også ELLEvild med det lækre morgenmadsprodukt, skyr, som for alvor har indtaget vores morgenmad de seneste år? Det er vi vidst mange, der er, og ELLEs sundhedskribent Sara Jin Smidt, der til dagligt har bloggen HealthySkinnyBitch, guider her til en slankende vs. sund udgave af det populære morgenmadsprodukt. 

Se også: HealthySkinnyBith guider: 6 slankekursbrølere

Én af de ting, som Sara Jin Smidt ofte har savnet ved skyr-produktet er en lidt mere flydende konsistens. Derfor har hun ofte forsøgt sig med at blande skyr og yoghurt, men nu har Cheasy og Løgismose gjort denne proces en hel del nemmere - de har nemlig lanceret en ny udgave af det traditionelle skyr-produkt: en skyr-yoghurt.

Cheasy's variant har stadig et relativt højt proteinindhold og et lavt kalorieindhold, da den ikke indeholder sukker, og denne udgave er derfor et godt bud på den slankende morgenmad.

Se også: Sådan holder de franske kvinder den slanke linje

Løgismoses udgave af skyr-yoghurten er økologisk og indeholder rigtigt sukker, og med den undgår du derfor de kunstige sødestoffer. Derfor er kalorieindholdet en anelse højere, men kan stadig indgå som en del af en økologisk og sund morgenmad.

Hvis du er klar på flere gode tips fra Sara Jin Smidt, når det gælder en sund vs. slankende morgenmad, kan du se med i galleriet, hvor hun giver 8 bud på sund vs. slankende morgenmad...

Psst... Brug pilene eller 'swipe' dig gennem galleriet!

Healthy Skinny Bitch guider til sund morgenmad

Relaterede artikler