ELLE anbefaler 8 julekalendere du kan forkæle dig selv med i december

Foto: Simply Chocolate

Julelysene bliver hængt op i gadebilledet. Små, røde hjerter anes i vinduerne på et par af husene på cykelturen om morgenen. Og pebernødder, julekranse og juleskum har for længst meldt deres ankomst i supermarkederne. Julen er nær, og selvom kalenderen blot skriver november, må vi altså godt starte julehyggeriet allerede nu.

For vi ved jo, at december er lig med forkælelse. Det er måneden, hvor du tænker tilbage på året, der er gået, og hvor du kan forkæle ikke kun dem, du har kær, men også dig selv. Derfor har vi fundet otte uimodståelige julekalendere, så du hver dag indtil juleaften kan vågne om morgenen og glæde dig til at se, hvad der mon gemmer sig bag lågen i dag.

Læs også: 6 nye julefilm, du skal se på Netflix

Er du til lækre lakridser fra Johan Bülow? Til luksuriøse skønhedsprodukter fra Lancôme? Skal du lige kickstarte dagen med et guddommeligt stykke chokolade fra Social Foodies? Eller skal du have fornyet makeup-pungen med julekalenderen fra Bare Minerals?

Kig med i galleriet herunder, hvor vi har samlet otte af de allerlækreste julekalendere i 2019 og find den, der passer bedst til dig.

8 julekalendere du kan forkæle dig selv med i december

Relaterede artikler