Træning 3 workout-videoer, der rent faktisk får dig til at hjemmetræne

Foto: Sex and the City

Selvom vi måske alligevel ikke var de mest aktive fitnessmedlemmer, så er det altså bare både rart og sundt at bruge kroppen. Vi mangler vores daglige cykelture, dét at gå op og ned ad trappen og mangler at gå frem og tilbage for at hente kaffe på kontoret. Uanset hvad, så bruger vi vores krop langt mindre i disse tider, hvor vores største fysiske bevægelse er at rykke os fra sengen og ind til spisebordet. 

Og vi VED godt, at det kan være skidesvært at komme i gang – for sofaen og Bridgerton kalder jo dit navn. But you can do it! Vi har hjulpet dig lidt på vej og har fundet tre workout-videoer, som rent faktisk får dig til at hjemmetræne. De er både overskuelige, kræver ikke noget udstyr – og så er det selvfølgelig også tre seje kvinder, som leder dig igennem øvelserne.

Læs også: Sådan får du efterårets lækreste C-vitamin boost!

10 minutters numse-workout med Philine Pi

Med Philines 10 minutters numse-workout er du garanteret stramme (og ømme) baller! De 10 minutter er overskuelige, selv hvis du har et stramt program og kræver ingen redskaber. Hvis vi kommer til at ligne Philine af at spendere 10 minutter om dagen på denne workout, så siger vi; ready set go!

20 minutters fuld body workout med Pamela Reif

Med Pamelas 20 minutters fuld body workout for nybegyndere lover vi dig sved på panden! Nok er den for nybegyndere, men efter at have prøvet denne workout vil du frygte, hvordan dén for de erfarne ser ud. Øvelserne er lige til og kræver ingen redskaber.

Læs også: cashewcreme med hindbær, kiwi og speltmüsli

20 minutters pilates med Emma Martiny

Med denne 20 minutters pilates-træning med Emma får vi både trænet og strukket ud, og vores stive kroppe føles nu meget bedre. Emma guider dig stille og roligt igennem øvelserne, alle kan være med, og træningen kræver ingen redskaber.

Vi vil øve os på at komme ind i en god træningsrutine med disse tre seje kvinders workout-videoer - vi starter på mandag …

 

Relaterede artikler