Laura Lawaetz: Sådan holder jeg mig sund!

Dagen for vores anden udgave af mode- og læsereventet 'ELLE & Dig' den 1. november i Aarhus nærmer sig, og som som optakt til dagen har vi bedt ELLEs digitalredaktør, Laura Lawaetz, om at færddiggøre 8 sætninger om træning og sundhed i hverdagen.

KØB BILLET TIL ELLE & DIG i AARHUS HER

Igennem de seneste 1,5 år har ELLEs digitalredaktør, Laura Lawaetz, og ELLEs sundhedsskribent, Sara Jin Smidt, aka. Healthy Skinny Bitch, kastet sig ud i en række forskellige kost- og træningschallenges med fokus på alt fra flade maver og crop tops til sommerklare stænger.

Til ELLE & Dig kan du møde både Sara og Laura, der sammen vil fortælle og guide til de bedste tips indenfor sundhed og træning. Sara guider til daglig til træning og sundhed i ELLE magasinet og på ELLE.dk, og nu glæder hun sig til at møde ELLEs læsere i virkeligheden.

KØB BILLET TIL ELLE & DIG i AARHUS HER

Få et indblik i Laura Lawaetz' træningsvaner og hendes forhold til sundhed i hverdagen her:

Navn: Laura Lawaetz               

Alder: 28          

Job: Digitalredaktør på ELLE.dk og blogger

Færddiggør sætningen...

For mig er sundheden naturlig del af mit liv.

Mit yndlingsmåltidaftensmad! Det plejede at være morgenmad, men da jeg i hverdagen prioriterer træning om morgenen i stedet for en lang morgenmad, er det gået hen og blevet aftensmaden med min kæreste eller veninder, jeg sætter mest pris på. Når jeg rejser, er morgenmaden stadig nummer et!

Ingen dag udenet koldt gys! Jeg slutter altid mit varme bad af med et iskoldt skyld! I hverdagen under bruseren og i weekenderne elsker jeg at hoppe i havet – også om vinteren!

Jeg træner… fordi jeg ikke har tid til at lade være! Det giver mig overskud og energi til at performe.

Træning gør migstærk – både fysisk og psykisk!

Den perfekte lørdag starter med... løbetur langs havet, en iskold tur i havet på Charlottenlund Badeanstalt efterfulgt af en stor lækker morgenmad.

Min guilty pleasure erchokolade. Og nødder!

Mit bedste sundhedsstip erTænk fremad! Tænk på hvor glad du bliver efter træningen. Og tænk på hvor godt du har det efter at have spist en stor lækker salat i stedet for en pizza. Det er lettere sagt end gjort, men det virker. Hver gang! 

I galleriet har vi samlet billederne fra ELLE & Dig, da det blev afholdt i København den 25. oktober 2015 - her kan du blandt andet se et sneakpeak på det sundhedsoplæg som Laura Lawaetz og Sara Jin Smidt afholdte om sundhed, træning og kunsten at kombinere de to ting i en travl hverdag.

Psst... Brug pilene eller 'swipe' dig gennem galleriet!

ELLE & Dig i København - se alle billederne fra dagen her!