Julie Pallesen: Sådan holder jeg mig sund

 
I samarbejde med ELLEs sundhedsskribent Sara Jin Smidt, aka. Healthy Skinny Bitch, spørger vi en masse sunde danskere om, hvad de gør i hverdagen for at holde sig sunde. 
 
Denne gang har vi talt med Julie Pallesen, der til dagligt har bloggen thiswaybypallesen.com og arbejder som model for Scoop Models. 
 
 

Navn: Julie Pallesen

Alder: 24 år

Profession: Blogger på thiswaybypallesen.com, model hos Scoop Models og færdiguddannet kandidat fra CBS til sommer.

En sund hverdag er... at finde en balance i sin kost, træning og arbejde. En sund hverdag handler om at leve sundt, men ikke været fanatisk med noget i livet. 
 
Den bedste måde at starte hverdagen på... med en dobbelt espresso! Jeg nyder at drikke kaffe og specielt om morgenen. Jeg drikker ca. to om dagen, og den første på dagen er altid den bedste. Jeg elsker smagen af kaffe, som skal være intens og rig på smag. Jeg er lidt nørdet når det kommer til kaffe, og jeg kunne aldrig finde på at drikke en Nespresso eller andet kaffe, jeg ikke synes er kvalitetskaffe.
 
Jeg træner... ca. 4 gange om ugen. Jeg træner alt fra yoga og boksning til løb og styrketræning. Jeg er selv uddannet yogainstruktør i Costa Rica og har praktiseret yoga siden jeg var 12 år, så yoga er en vigtig del af min træning og velvære. Derudover elsker jeg at træne hårdt, til dét stadie hvor det virkelig ikke er sjovt mere, og her synes jeg, at boksning og intervalløb er fedt og udfordrende. Jeg træner også styrketræning for at få en stærk krop. Derudover surfer jeg, når jeg rejser til varme lande med muligheder for det. Alt i alt, så elsker jeg at træne og ser det som en måde at få energi på og dermed booste krop og sind.  
 
Jeg finder inspiration til sundhed og træning... gennem mine rejser og venner. Al min inspiration i livet finder jeg typisk gennem mine rejser, for her får jeg indblik i, hvordan andre kulturer lever, hvilket er super inspirerende: Jeg begyndte at surfe, fordi jeg var i Costa Rica og alle surfede, jeg blev hooked på 'matcha' efter at have været i Tokyo, og jeg har elsket croissanter siden jeg boede i Paris. Jeg elsker autencitet og 'the real deal', hvilket jeg får gennem mine rejser og udenlandsophold. 
 
Jeg spiser aldrig... junk food eller slik. Jeg synes simpelthen, at det er for klamt, og det er fyldt med alle gift-, konserverings- og farvestoffer, hvilket jeg ikke vil fylde min krop med. 
 
My guilty pleasure er... CHOKOLADE! Jeg spiser chokolade hver dag, og jeg elsker det. Kage og croissanter er også på min guilty pleasure liste. 
 
Mit bedste sundhedstip er... spis varieret og hold dig væk fra slankekure. Jeg tror på, at det handler om at have en sund livsstil, hvor man gerne må spise chokolade og kage eller hvad end ens guilty pleasure er - men alt med måde, så lad være med at spis hele kagen.  
 
Hvis der var 25 timer i døgnet, ville jeg... nå endnu mere end jeg gør i forvejen. 
 
I 2016 vil jeg... fokusere mere på mig selv. Der kommer til at ske en masse spændende nu når jeg til sommer bliver kandidat. Jeg har en masse planer, primært i udlandet, som jeg glæder mig til.
 

Relaterede artikler