Frederikke Toftsø: Sådan holder jeg mig sund

Foto: Privat

26-årige Frederikke Toftsø står bag modebloggen Fredesblog.dk, hvor hun blogger om alt fra mode til skønhed og rejser, og er samtidig studerende på uddannelsen 'Digital Design and Communication' - og så elsker hun at træne!

I samarbejde med Sara Jin Smidt, også kendt som HealthySkinnyBitch, har vi sludret lidt med Frederikke om hendes forhold til sundhed og træning i hverdagen. 

Vi har bedt hende om at færdiggøre ni sætninger om sine trænings - og sundhedsvaner, og nedenfor kan du blive klogere på, hvordan Frederikke Toftsøe holder sig sund...

Læs også: Kasper Garnell: Sådan holder jeg mig sund

Navn: Frederikke Toftsø

Alder: 26

Profession: Blogger på Fredesblog.dk og stylist. 

En sund hverdag er... En hverdag hvor jeg har tid til at dyrke motion - træning er lidt min præmie i en travl hverdag. Når jeg tager mig tid til det, så føler jeg mig uovervindelig og fyldt af energi resten af dagen. 

Den bedste måde at starte hverdagen på... Jeg har et ekstremt stort behov for at være alene og ikke forholde mig til andre mennesker. Så jeg står helst tidligt op og går en lang tur med min hund og drikker en kop sort kaffe. Derefter dyrker jeg en times hotyoga eller en løbetur. Så er jeg fyldt med energi og har nået at tænke lidt over tingene og vigtigst af alt - nået at få min kaffe.

Jeg træner... Reformer, hotyoga og cardio core intervaltræning hos Senses Hotyoga, og så løber jeg med Adidas Runners of Copenhagen en gang om måneden samt et par ekstra løbeture hist og her... Og så træner jeg også styrketræning 1-2 gange om ugen. 

Jeg finder inspiration til sundhed og træning... Hos mine venner og veninder som deler min interesse. Vi mødes og løber eller laver anden træning og udveklsker erfaringer og oplevelser. Nogle af mine veninder er yogainstruktører, mens en anden er løbetræner og personlig træner - og det er altid spændende at høre deres tanker omkring træning. Jeg elsker at træne, men forsøger at have et afslappet forhold til det. Jeg gider ikke stresse mig selv for at nå til træning, eller slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg ikke når det. 

Jeg spiser aldrig... Ligesom med træning, så prøver jeg at have et sundt og afslappet forhold til mad. Så der er som sådan ikke noget, jeg af princip ikke spiser. Jeg har dog skåret gevaldigt ned i mit kødforbrug, da jeg ikke kan forsvare at spise kød hver dag. Jeg forsøger så godt jeg kan at undgå soyaprodukter og frisk komælk. Så har min krop det bedst.

My guilty pleasure er... Uhh jeg tror ikke på guilty pleasures. Jeg spiser, hvad jeg vil, når jeg vil. Min krop ved, hvad den har brug for - så det lytter jeg til. Og jeg ved godt, hvornår den prøver at snyde sig til pommes og pizza... 

Mit bedste sundhedstip er... Dyrk så meget motion du kan - det gør dig glad. Få masser af søvn. Spis god mad, der gør dig i godt humør.

Hvis der var 25 timer i døgnet, ville jeg... Gå lidt længere ture med min hund og træne hver dag.

I 2016 vil jeg... Løbe mere med min løbeklub. Det gør mig glad, og jeg elsker at være ude i naturen.

Vil du gerne læse endnu flere sunde tips fra seje og sunde danskere?

... Så stay tuned og følg med på siden, når vi om en uge stiller skarpt på en ny person, der vil dele ud af alle sine gode tips til træning og sundhed.

Relaterede artikler