Desireé Hamilton Sådan holder jeg mig sund

Foto: Instagram

Så er vi her på ELLE.dk, i samarbejde med vores sundhedsskribent Sara Jin Smidt, aka. HealthySkinnyBitch, atter klar med en sej og sund kvinde, der vil dele sine sunde vaner og træningstips med os.

Denne gang er den cool blogger, Desireé Hamilton, der står for skud, og nedenfor kan du læse Desireés tanker omkring sundhed og træning, og du kan blandt andet få svar på, hvilken guilty pleasure hun har, hvor hun befinder sig lørdag formiddag - og sidst, men ikke mindst få hendes all-time bedste sundhedstip. 

Derudover kan du også få et indblik i, hvordan Desireé forsøger at mestre kunsten, at kombinere karrierelivet og livet som mor med en sund hverdag.

Læs med her:

Navn: Desireé Jade Hamilton

Alder: 31 år

Job: Blogger på DesireeHamilton.dk

Færdiggør sætningen...

For mig er sundhed… At man skal føle sig tilpas i sin egen krop. Det kan være alt fra at spise lige efter bogen til, at du kun dyrker motion i ny og næ, men uden at have dårlig samvittighed. Jeg føler mig sundest når jeg har trænet 3 gange om ugen, spiser sundt/varieret og er glad.

Mit yndlingsmåltid… Den er svær! Mad gør mig glad, men hvis jeg skal vælge må det nok være aftensmaden. Min kæreste er for vild til at lave mad og han får lov, at udfoldelse sig og eksperimentere i køkkenet. Men da vi begge har travlt, og ikke ses før senere på aftenen, bliver det for det meste aftensmaden, der er mit yndlingsmåltid.

Ingen dag uden… En masse kys og kram fra min søn Romeo! Ville ikke kunne leve uden.

Jeg træner... I Fitness World 3 gange om ugen. Her bliver det enten til stram op, puls og styrke eller boksetimer. Jeg har altid været meget aktiv som barn, og gik til ballet i mange år, tennis og svømning. Efter jeg blev gravid kunne jeg ikke rigtig finde glæden ved at træne igen, men gik til private yogatimer og TRX. Men det var først efter jeg stødte på Sara aka ”Healthy Skinny Bitch”, at jeg fik gejsten til at træne igen. Hun er benhård, men jeg har det vildt godt bagefter!

Træning gør mig… Glad og tilfreds med mig selv. Udover det får jeg god energi, som hjælper på de dage, hvor det kan være lidt svært at komme ud af sengen.

Den perfekte dag starter med... Når jeg vågner af mig selv, hvilket ikke sker så ofte, og har tid sammen med min familie. Det kan være i form af når vi ikke har travlt og kan gå ud og spise brunch, efterfulgt af en gåtur og nyde hinandens selskab.

Lørdag formiddag kan man finde mig… Sammen med min familie! Hvis min kæreste er på arbejde, tager Romeo og jeg som regel hjem og besøger min mor og mine brødre. De bor i Malmø, så det er ikke altid, at vi får set hinanden til hverdag. Det er virkelig vigtigt for mig, at jeg kan være sammen med min familie så ofte som muligt.

Min guilty pleasure er… Chips og fries! Jeg kan ikke altid styre det, så mig vil du ikke dele med.

Mit bedste sundhedsstip er… Må klart være at passe på sig selv og sit velvære. Udover træningen går jeg meget op i, at min hud ser og føles sund. Jeg sørger for at rense mit ansigt hver aften med lækre produkter. Og om morgen skyller jeg mit ansigt i iskoldt vand - så er jeg i gang!

Vil du gerne læse endnu flere sunde tips fra seje og sunde danske kvinder?

... Så stay tuned og følg med på siden, når vi om en uge er klar med en ny person, der elsker træning og sundhed - og som gerne deler ud af alle sine gode tips!