Mode
Foto: Frk. Fryd
Opskrift
Yoghurtis med hindbær
af Rose Maria Boelsmand
18/07/2018
Hvad rimer på sommer? Is! Her deler vi opskriften på lækre og nemme yoghurtispinde med hindbær. Dét er en cool sommersnack!
Når det er sommer, er der én ting, der ikke står til at rokke ved: Der skal is til - og gerne (mindst) én om dagen.
Men hvad nu hvis vi siger, at du ikke behøver række ud efter en Magnum Mandel hver gang, men selv let kan lave de lækreste cremede og friske ispinde af kun fire ingredienser?
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Det lyder næsten for godt til at være sandt, ikke? Men sådan forholder det sig ikke.
I samarbejde med Frk. Fryd (bag bloggen og den "rullende vintage café" af samme navn) deler vi her den nemme opskrift på sommerlige yoghurtis med hindbær.
Ingredienser:
- 175 g hindbær
- 5 dl græsk yoghurt (10%)
- 1 vaniljestang
- 50 g flormelis
- ispinde
Fremgangsmåde:
- Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud.
- Kom vaniljen i en skål med græsk yoghurt og flormelis, og pisk det sammen.
- Blend hindbærrene eller mos dem med en gaffel. Hvis du bruger frosne hindbær, så giv dem et opkog og lad det køle af.
- Bland hindbærrene i yoghurtblandingen. Rør evt. kun let rundt, så man kan se lagene af hindbær og yoghurt.
- Kom blandingen i isforme og stil dem i fryseren til de er frosne. Husk at stikke pinde i inden de fryser.
Sponsoreret indhold
ELLE anbefaler
Shopping
Off shoulder-top og loafers: Ugens bedste budgetfund
Mode
Clara Dyrhauge: "Jeg vil gerne blive bedre til at forvandle tanke til handling – og tro på at alt løser sig"
Rejser
Rejseguide: 12 perler i New York, du ikke må misse
Mode
Fra farverige kjoler til spraglede print: Dronning Margrethes 20 bedste looks gennem tiden
Kultur