Sommercocktail Vandmelonsæsonen er startet - og her er drinken, Red Melon, du MÅ prøve!

Foto: PR

Mmmm! Der er få ting, der er lige så sommerligt som frisk vandmelon. Og den søde melon bliver kun endnu mere delikat, når den spiller hovedrollen i en cocktail! 

Så, hvis solen kommer frem denne weekend, er der ingen undskyldning for at holde dig tilbage med at lave en lækker, frisk Red Melon-cocktail, som tilmed kun består af tre ingredienser! Nemt! 

Red Melon er udviklet til bogen Thank You for Rosé, der betsår af ufatteligt mange forførende cocktails og drinks, der alle har fællesnævneren rosévin på ingredienslisten.

I til denne drink skal du - ud over vandmelon og rosé, naturligvis - kun bruge vodka og en blender, og voilá, så har du verdens måske lækreste voksen-smoothie. 

Red Melon:

INGREDIENSER

  • 4 dele tør rosé
  • 2 dele vodka
  • 50 g vandmelon uden skal og kerner

GARNISH
Vandmelon

FREMGANGSMÅDE

  • Kom rosé, vodka og vandmelon i en blender.
  • Sigt over et glas fyldt med knust is.
  • Pynt med vandmelon

 

Opskriften er et uddrag af bogen Thank You for Rosé, der er udgivet i forbindelse med Copenhagen Rosé Festival. Festivalen er aflyst i 2020, men rosé-leverandørerne bag konceptet har i stedet sammensat et unikt udvalg af smagekasser med fokus på rosévin, så man let kan få oplevelsen af rosé-festivalens smagsoplevelser hjem i stuen.

Find bogen, Thank You for Rosé, smagekasser og læs mere om Copenhagen Rosé Festival her: www.copenhagenrosefestival.dk

Relaterede artikler