Mode
Foto: PR
Mad og drikke
Opskrift: Sådan laver du Rosé Colada
af Rose Maria Boelsmand
26/06/2020
Drømmer du om varmere himmelstrøg? En Rosé Colada er din direkte billet til de mest eksotiske steder, dine smagsløg kan drømme om.
Det regner og rusker udenfor, og det føles som om, at den ene storm afløser den anden for tiden. Selvom en solrig stund under en palme i Tulum føles uendeligt langt væk, kan dine drinks godt være eksotiske alligevel.
Og her kommer Rosé Colada på banen.
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Cocktailen er en variation af den klassiske Pina Colada, hvor rom i denne version er skiftet ud med den lidt lettere gin og rosévin i mousserende format.
Rosé Colada:
INGREDIENSER
- 4 dele frugtig sparkling rosé
- 4 dele Dry Gin
- 2 dele Coco Lopez kokoscreme
- 4 dele ananasjuice
- 1 del limesaft
GARNISH
Ananas, tørret kokos
FREMGANGSMÅDE
- Kom gin, kokoscreme, ananasjuice og limesaft i en shaker fyldt med is. Shake godt.
- Sigt over et glas fyldt med is.
- Top med rosé.
- Pynt med ananas og tørret kokos.
Opskriften er et uddrag af bogen Thank You for Rosé, der er udgivet i forbindelse med Copenhagen Rosé Festival.
Foto: PR
Sponsoreret indhold
ELLE anbefaler
Shopping
Off shoulder-top og loafers: Ugens bedste budgetfund
Mode
Clara Dyrhauge: "Jeg vil gerne blive bedre til at forvandle tanke til handling – og tro på at alt løser sig"
Rejser
Rejseguide: 12 perler i New York, du ikke må misse
Mode
Fra farverige kjoler til spraglede print: Dronning Margrethes 20 bedste looks gennem tiden
Kultur