Sommercocktail Sådan laver du Rosé Colada, der smager af eksotisk sommerferie

Foto: PR

Sommeren i Danmark er måske ikke den eksotiske ferie, du havde drømt om, men det er ingen undskyldning for at sætte de eksotiske ferieoplevelser på standby. 

Så selvom du daser i sommerhuset i Tisvilde i stedet for under en palme i Tulum, kan dine drinks sagtens reflektere alt det, du savner ved udlandet. 

Og her kommer den friske, forførende og eksotiske cocktail, Rosé Colada på banen. 

Cocktailen er en variation af den klassiske Pina Colada, hvor rom i denne version er skiftet ud med den lidt lettere gin - og naturligvis rosévin i mousserende format, der gør drinken ekstra sparkly! Det lyder godt, ikke? 

Rosé Coladaer udviklet til bogen Thank You for Rosé, der betsår af ufatteligt mange forførende cocktails og drinks, der alle har fællesnævneren rosévin på ingredienslisten.

Men nu til sagen, eller rettere cocktailen, som du snildt kan invitere dine venner forbi til, og tage dem med på en cocktailrejse, der smager lidt af tropiske himmelstrøg. 

Rosé Colada:

INGREDIENSER

  • 4 dele frugtig sparkling rosé
  • 4 dele Dry Gin
  • 2 dele Coco Lopez kokoscreme
  • 4 dele ananasjuice
  • 1 del limesaft

GARNISH

Ananas, tørret kokos

FREMGANGSMÅDE

  • Kom gin, kokoscreme, ananasjuice og limesaft i en shaker fyldt med is. Shake godt.
  • Sigt over et glas fyldt med is.
  • Top med rosé.
  • Pynt med ananas og tørret kokos.

Opskriften er et uddrag af bogen Thank You for Rosé, der er udgivet i forbindelse med Copenhagen Rosé Festival. Festivalen er aflyst i 2020, men rosé-leverandørerne bag konceptet har i stedet sammensat et unikt udvalg af smagekasser med fokus på rosévin, så man let kan få oplevelsen af rosé-festivalens smagsoplevelser hjem i stuen.

Find bogen, Thank You for Rosé, smagekasser og læs mere om Copenhagen Rosé Festival her: www.copenhagenrosefestival.dk

Relaterede artikler