Rødkålssalat med granatæble
Findes der noget bedre end en salat, der både er lækker at se på, nem at lave - og som selvfølgelig smager skønt?
Julie Bruun deler opskriften på en klassisk rødkålssalat, men med et twist. Julie har nemlig tilføjet lækre ingredienser som granatæble, nødder og feta.
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Se også: Opskrift: Sunde choko-nødde cookies
Få opskriften her:
Det skal du bruge:
- rødkål
- forårsløg
- granatæble
- hasselnødder
- feta
- appelsin
- æble
Sådan gør du:
Et lille tip omkring kålen: skær den i grove stykker og kom dem i en blender/minihakker. På den måde hakkes kålen meget fint, og det er virkelig lækkert! Så undgår man at få store stykker kål i munden, og får det i stedet lidt couscous agtigt.
- Rengør kålen og hak i passende stykker
- Hak forårsløg, æble og appelsin og kom ved
- Udhul granatæblet for kernerne og kom disse og feta ned til resten.
- Bag hasselnødderne i 10 minutter ved 200 grader, pil skallen af og hak dem groft. Kom dem over salaten
- Du kan evt. vende salaten i en dressing eller en olie, fx en jordbær-eddike med chilismag.
Madblogger- og kogebogsforfatteren anbefaler, at man spiser salaten sammen med et par lækre lakse- eller kyllingefrikadeller.
Se flere billeder af den lækre rødkålssalat i galleriet...