Opskrift
Opskrift: Quinoasalat med to slags bønner og chili-lime-dressing
af Stephanie Bang
23/08/2019
Aftensmad, der både er lækker, nærende og kan spises til frokost dagen efter, er altid en sikker vinder.
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Ingredienser:
Salat:
- 2 dl. kogt rød quinoa
- 2 dl. edamamebønner
- 1 dåse kidneybønner
- 1 rød peber
- 2 forårsløg fintsnittet (kun det grønne)
- 1 avokado
- 1 bundt purløg
- 0,5 dl. græskarkerner
Chili-lime-dressing:
- 1/2 fintsnittet rød chili
- Saften fra 1-2 lime
- 1 spsk. agavesirup
- 2 spsk. olivenolie
Fremgangsmåde:
- Start med at koge quinoa som anvist på pakken. Lad den køle lidt af.
- Optø de frosne edamamebønner med kogende vand.
- Hæld væden fra kidneybønnerne, skyl dem og lad dem dryppe af i et dørslag.
- Skær rød peber i små tern og snit forårsløg fint.
- Skær avokado ud i tern.
- Snit purløg fint.
- Rist græskarkerner på en tør pande.
- Kom alle ingredienser i en stor skål.
- Bland ingredienserne sammen til dressing, hæld den over salaten og vend den godt rundt.
- Krydr salaten med salt og peber før servering.
- Tip: Du kan med fordel også komme små lækre tomater i salaten.
Sundhed Opskrift: Vietnamesiske kokospandekager med varmrøget laks og grønt