Opskrift: 'Strawberry Almande' med laktosefri Baileys

Foto: PR

Nu er der rigtig gode sommernyheder til alle, der elsker at nyde de lange, lune aftener med et glas lækker Baileys i hånden.

Baileys har nemlig lanceret den nye Baileys Almande, der både er laktosefri og veganervenlig, men stadig har den velkendte og cremede smag af karamel. 

Det er en blanding af sød mandelolie og mandelessens fra rene knuste mandler tilsat vanilje, der giver den nye Baileys Almande den samme kvalitet og cremede konsistens som den klassiske Baileys.

Servér den som en kølende nydelse for dine veninder med en simpelt tilberedning kun tilsat is, eller shake den med is og kaffe som en lækker 'iced coffee'-dessert efter middagen på de lange sommeraftener.  

Du kan også gå all-in og lave en både girly og lækker version af den søde drik, 'Almande Strawberry', hvor du bruger jordbær til at give den et friskt twist

Vi har samlet to iskolde serveringsforslag, som er perfekte til de varme sommerdage her: 

Opskrift: Almande Strawberry

Det skal du bruge:

Martini-glas

50ml Baileys Almande

1 stort, friskt jordbær (eller 2 små)

Friske jordbær til pynt

Sådan gør du:

1. Fjern toppen på jordbærret og kom det i en blender

2. Tilføj 50ml Bailays Almande og et par isterninger

3. Blend til en glat og ensartet masse

4. Hæld op i martiniglas

5. Pynt med jordbær på glassets kant

Foto: PR

Iced Coffee

Det skal du bruge:

Glas: Highball

50ml Baileys Almande

100ml friskbrygget kaffe

Is

Sådan gør du: 

1. Tilsæt 50ml Baileys Almande og den friskbryggede til en cocktail-shaker fyldt med is 

2. Shake for at mixe ingredienserne

3. Hæld op i et glas fyldt med is

Tip: Alternativt kan du tilsætte 50 ml Baileys Almande og 100 ml friskbrygget og afkølet kaffe direkte til et glas fyldt med is.

Relaterede artikler