Mad for begyndere: Blomkålscouscous med persilleolie

Blomkåls couscous
Foto: Linn Grubbström
I anledning af, at Linn Grubbström aka. 'Frk. Kræsen' snart lancerer sin anden kogebog, 'Mad for begyndere - mere grønt', har vi her på elle.dk fået lov at dele fire af hendes skønne og nemme opskrifter med jer.
 
Læs også: Mad for begyndere: Sådan laver du sunde pirogger
 
Linn Grubbstöms nye kogebog rammer butikkerne den 25. august 2016, men allerede nu kan du få en forsmag på nogle af hendes mange nemme og sunde opskrifter. 
 
Her får du opskriften på en sund og lækker blomkålscouscous med hjemmelavet persille- og ramsløgsolie og granatæblekerner, der er perfekt som tilbehør denne sommer.
 
Læs også: Mad for begyndere: Cremet ærtesuppe med avocado og rejer
 
I galleriet finder du de syv simple trin til, hvordan du laver blomkålscouscous med persilleolie og granatæble. Salaten tager ca. 30 min at lave, og der er til 2-3 personer - velbekomme!
 
Psst ... Klik eller 'swipe' dig igennem galleriet.

Mad for begyndere: Blomkålscouscous med persilleolie

Relaterede artikler