Mode
Foto: Stephanie Bang
Opskrift
Linsesalat med kål, granatæble, hampefrø og tahindressing
af Stephanie Bang
19/07/2019
ELLEs Health Editor, Stephanie Bang, elsker denne linsesalat med kål, granatæble, hampefrø og tahindressing.
Skøn og knasende grøn salat med linser og cremet tahindressing.
Spis den alene til frokost eller sammen med fisk eller kød.
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Ingredienser:
1 dåse linser, drænet for vand
3 gulerødder, skrællet og revet
7 cm rødkål, fint revet
2 håndfulde grønkål, grofthakket
2 håndfulde bredbladet persille
1/2 granatæble, kun kernerne
3 spsk. hampefrø
Tahindressing:
- 2 spsk. hvid tahin
- 3 spsk. æblecidereddike
- 2 spsk. vand
- 1 tsk. tamari (glutenfri soya)
Læs også: Lun ratatouillesalat med peberfrugt og oliven.
Fremgangsmåde:
- Skyl og klargør alle grøntsagerne. Jeg river gulerødderne på et rivejern og rødkølen på et mandolinjern, så det bliver helt tyndt skåret.
- Bland alle ingredienser til salaten sammen i en skål, men gem lidt hampefrø til at drysse over til sidst.
- Rør hvid tahin, æblecidereddike, vand og tamari sammen. Dressingen må gerne være lidt tyk i konsistensen, men bliver den for tyk, kan du tilsætte mere vand.
- (Du kan også bruge mørk tahin, men så vil dressingen få en mørkere farve).
Sponsoreret indhold
ELLE anbefaler
Shopping
Off shoulder-top og loafers: Ugens bedste budgetfund
Mode
Clara Dyrhauge: "Jeg vil gerne blive bedre til at forvandle tanke til handling – og tro på at alt løser sig"
Rejser
Rejseguide: 12 perler i New York, du ikke må misse
Mode
Fra farverige kjoler til spraglede print: Dronning Margrethes 20 bedste looks gennem tiden
Kultur