bountybarer-elle-dk.jpg
Foto: Stephanie Bang
Opskrift

Hjemmelavede bounty-barer

af Stephanie Bang 31/05/2019
ELLEs Health Editor, Stephanie Bang, elsker kokos i alle afskygninger, og hun vil bruge weekenden på at lave hjemmelavede bounty-barer. Få den lækre opskrift her.

Jeg tror ikke, jeg er alene om, at elske kokos i alle afskygninger, og i disse lækre bounty-barer kommer kokos i den grad til sin ret.

De smager simpelthen vidunderligt (syndigt)!

Jeg laver dem ikke så tit, for jeg har svært ved at styre, når de er i køleskabet, men når jeg gør, bliver jeg hver gang overrasket over, hvor gode de egentlig er.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

De er virkelig nemme at lave, men kræver lidt tilberedningstid, så lav dem gerne i god tid, hvis du skal servere dem til kommende gæster.

Det er vigtigt, at du bruger råvarer af god kvalitet for at opnå det bedste resultat. Kokosmælken skal være fed og må ikke være light, kokosmelet må ikke være stift og tørt og chokoladen skal være mørk uden tilsætningstoffer og fattig på sukker.

Opskriften giver cirka 14 barer.

Ingredienser:

  • 1 dåse kokosmælk af god kvalitet
  • 2 spsk. kokosolie
  • 3 dl. groft kokosmel
  • 2 tsk. kokos-nectar (alternativt kan du bruge agavesirup)
  • 1/2 tsk. vaniljepulver
  • 100 gram god mørk chokolade

Læs også: Kernerige spinatboller med valnødder.

Fremgangsmåde:

  • Kokosmælken skal have stået på køl i minimum et døgn, før du kan lave dine bountybarer. Tag den fede del fra dåsen, som ligger i toppen, og tag kokosvandet til side – jeg gemmer det og bruger det til smoothies, is eller grød. Kom kokosfedt i en lille gryde med kokosnectar og kokosolie og smelt ved svag varme.
  • Tilsæt kokosmel og vaniljepulver og rør godt rundt. Tag kokosmassen af varmen og hæld det ned i en skål, som du stiller i fryseren i 10 – 15 minutter.
  • Tag massen op og form små firkantede og aflange bountybarer og læg dem på et stykke bagepapir i et lavt fad. Kom barerne i fryseren i ca. 30 minutter, så de kan få lov at sætte sig, imens du smelter den mørke chokolade over et vandbad.
  • Dyp barerne i den mørke chokolade ved hjælp af to gafler, og placer dem igen på bagepapiret. Stil dem i køleskabet i minimum 30/45 minutter og opbevar dem på køl indtil de alle sammen er spist.
  • Bare rolig, der går ikke mange dage (eller timer).

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her