Grøntsagssmoothie med spinat og agurk
Findes der noget bedre, når sommervarmen buldrer, end en iskold smoothie? Det skulle da lige være en grøntsagssmoothie, der gør maven mæt og glad, og ikke får blodsukkeret til at svinge helt i top. Og vi giver opskriften på en suveræn en af slagsen her.
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
En grøntsagssmoothie er genial, fordi du fra de gode, grønne sager får mange flere fibre og mineraler end man gør gennem frugt. Derfor er du mæt i længere tid, og dit blodsukker bliver mere stabilt, hvilket betyder, at det bliver knap så fristende at række ud efter en tripple-mocha-ice-latte med flødeskum eller sætte tænderne i (endnu) et stykke jordbærkage sidst på eftermiddagen...
I samarbejde med Frk. Fryd (bag bloggen og den "rullende vintage café" af samme navn) deler vi her den super-lette opskrift på grøntsagssmoothie med spinat og agurk, som er let lækkert mellemmåltid - eller kan bruges som grøn base for din favoritmorgenmad (top den eventuelt med chiafrø, kokosflager, gojibær og friske danske sommerbær).
Ingredienser (2 glas):
- 1 god håndfuld spinatblade
- 5 cm agurk
- 1 banan
- 2 dl æblejuice
Fremgangsmåde:
- Hæld først æblejuicen i en blender, herefter skyllede spinatblade, banan og agurk.
- Kør blandingen til du får en ensartet masse.
- Server smoothien med det samme.