Opskrift Grøntsagssmoothie med spinat og agurk

Foto: Frk. Fryd

Findes der noget bedre, når sommervarmen buldrer, end en iskold smoothie? Det skulle da lige være en grøntsagssmoothie, der gør maven mæt og glad, og ikke får blodsukkeret til at svinge helt i top. Og vi giver opskriften på en suveræn en af slagsen her.

En grøntsagssmoothie er genial, fordi du fra de gode, grønne sager får mange flere fibre og mineraler end man gør gennem frugt. Derfor er du mæt i længere tid, og dit blodsukker bliver mere stabilt, hvilket betyder, at det bliver knap så fristende at række ud efter en tripple-mocha-ice-latte med flødeskum eller sætte tænderne i (endnu) et stykke jordbærkage sidst på eftermiddagen...

I samarbejde med Frk. Fryd (bag bloggen og den "rullende vintage café" af samme navn) deler vi her den super-lette opskrift på grøntsagssmoothie med spinat og agurk, som er let lækkert mellemmåltid - eller kan bruges som grøn base for din favoritmorgenmad (top den eventuelt med chiafrø, kokosflager, gojibær og friske danske sommerbær).

Ingredienser (2 glas): 

  • 1 god håndfuld spinatblade
  • 5 cm agurk
  • 1 banan
  • 2 dl æblejuice

Fremgangsmåde:

  • Hæld først æblejuicen i en blender, herefter skyllede spinatblade, banan og agurk.
  • Kør blandingen til du får en ensartet masse.
  • Server smoothien med det samme.
 
Frk. Fryd er Iværksætter med rullende vintage café og blog. Hun er nostalgiker med en forkærlighed for 50'erne, og passioneret kagebager - og på hendes fine blog kan du finde masser af inspiration til bagværk og andre lækkerier.
 
Læs med på Frk. Fryds blog her. 

Relaterede artikler