Mode
Foto: Stephanie Bang
Opskrift
Grøn salat med linser og parmesan
af Stephanie Bang
21/06/2019
ELLEs Health Editor, Stephanie Bang, guider dig her til den perfekte sommersalat, som både kan spises som tilbehør eller for sig selv.
Dette er en virkelig nem og skøn salat, som kan spises til stort set alt lige fra kylling, fisk og en vegetarmiddag.
De bælgede ærter gør den frisk og giver sprødhed og den salte parmesan giver salaten karakter.
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Ingredienser
- 100 gram blandet salat
- 100 gram linser, drænet
- 1/2 citron, kun saften
- 2 spsk. god olivenolie
- 1 håndfuld bælgede ærter
- 25 gram parmesan
- Salt og peber
Læs også: Vegetarisk tikka masala med røde linser.
Fremgangsmåde
- Vend salaten med citronsaft og olivenolie og krydr med salt og peber.
- Kom linser, bælgede ærter og groftrevet parmesan i.
Sponsoreret indhold
ELLE anbefaler
Shopping
Off shoulder-top og loafers: Ugens bedste budgetfund
Mode
Clara Dyrhauge: "Jeg vil gerne blive bedre til at forvandle tanke til handling – og tro på at alt løser sig"
Rejser
Rejseguide: 12 perler i New York, du ikke må misse
Mode
Fra farverige kjoler til spraglede print: Dronning Margrethes 20 bedste looks gennem tiden
Kultur