Mode
Foto: Stephanie Bang
Opskrift
Buddha bowl med fuldkornsris og bønnecreme
af Stephanie Bang
12/04/2019
Den berømte buddha bowl er nem at lave, og så er det et nærende måltid – spækket med grønt – som ELLEs Health Editor, Stephanie Bang, aldrig bliver træt af. Få hendes opskrift her.
En buddha bowl er spækket med grønt, og derfor er det et dejligt nærende måltid.
Denne version er en af de nemme, som er hurtig at lave og har en forholdsvis kort og billig ingrediensliste.
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Opskriften er til to personer.
Ingredienser:
- 2 dl. fuldkornsris
- 2 søde kartofler (øko. med skræl)
- 1 lille broccolihoved
- 2 dl. kogte edamamebønner
- 1 rød peberfrugt
- 1 dåse kidneybønner
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk. olivenolie
- Saften fra en halv citron
- Salt og peber
- Lidt hakkede nødder
Læs også: Spinatsmoothie med appelsin og avokado.
Fremgangsmåde:
- Kog risene som anvist på pakken.
- Vask de søde kartofler, skær dem i mindre stykker og vend med lidt olivenolie og salt og peber – du kan også tilsætte lidt urter som rosmarin eller timian.
- Bag stykkerne i ovnen i ca. 15 minutter ved 180 grader, eller indtil du synes, de er møre.
- Hæld vandet fra kidneybønnerne og skyl dem.
- Blend med en stavblender bønner, hvidløg, olie og frisk citronsaft og smag til med salt og peber. Stil cremen på køl indtil du skal bruge den.
- Damp broccolien og skær i mellemstore buketter og skær peberfrugten i tern.
- Anret alle ingredienser i en skål og top med bønnecreme og hakkede nødder. Voilà!
Sponsoreret indhold
ELLE anbefaler
Shopping
Off shoulder-top og loafers: Ugens bedste budgetfund
Mode
Clara Dyrhauge: "Jeg vil gerne blive bedre til at forvandle tanke til handling – og tro på at alt løser sig"
Rejser
Rejseguide: 12 perler i New York, du ikke må misse
Mode
Fra farverige kjoler til spraglede print: Dronning Margrethes 20 bedste looks gennem tiden
Kultur