Mode
Foto: Stephanie Bang
Opskrift
Bananpandekager med havregryn
af Stephanie Bang
24/08/2018
Der er næsten ikke noget bedre end at give sig selv lov til at spise dessert til morgenmad. ELLEs Health Editor Stephanie Bang guider dig her til en dejlig og sund version af bananpandekager.
Her kommer en af mine absolut yndlingsopskrifter, som bliver brugt meget flittigt og gerne flere gange om ugen.
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Hvis du også gerne vil starte dagen med en god stak bananpandekager, der både smager vidunderligt og holder dig mæt i flere timer - så kig med her. Men pas på, for du bliver hurtigt afhængig!
Læs også: Opskrift - Brownie på søde kartofler med kakaoglasur.
Opskriften giver ca. 12 små pandekager svarende til 2 personer
Ingredienser:
- 4 æg
- 2 modne bananer
- 3 spsk. havregryn
- 3 spsk. boghvedemel
- 1 spsk. chiafrø
- 2 medjool dadler (u. sten)
- 1 tsk. vaniljepulver
- 1 tsk. kanel
- 1 tsk. kardemomme
- 1 knivspids havsalt
- Kokosolie til stegning
Fremgangsmåde:
- Blend alle ingredienserne godt sammen i en blender til du har en luftig og ensartet pandekagedej.
- Steg pandekagerne på en middelvarm pande i kokosolie.
- Server de lune pandekager med friske bær, peanutbutter og lidt yoghurt.
Sponsoreret indhold
ELLE anbefaler
Shopping
Off shoulder-top og loafers: Ugens bedste budgetfund
Mode
Clara Dyrhauge: "Jeg vil gerne blive bedre til at forvandle tanke til handling – og tro på at alt løser sig"
Rejser
Rejseguide: 12 perler i New York, du ikke må misse
Mode
Fra farverige kjoler til spraglede print: Dronning Margrethes 20 bedste looks gennem tiden
Kultur