Sundhedsredaktørens 10 november-favoritter

Sundhedsredaktørens 10 november-favoritter
Foto: PR
November kalder, og ligeså gør de 10 sunde favoritter af ELLEs Health Editor, Stephanie Bang - for der findes ingen bedre i ELLE-regimet end hende til at inspirere og guide dig til en sundere livsstil.
 
 
Så vanen tro deler Stephanie ud af sine november-favoritter inden for både kost, motion og velvære.
 
Og på denne måneds top 10 finder du intet mindre end vafler - både som hovedtema i Camilla Stemanns nyudkomne kogebog 'Vidunderlige Vafler', og som en del af menukortet hos Stephanies absolut favorit-spot denne måned, nemlig den nyåbnede café Acacia, som byder på lækre, delikate glutenfri og veganske retter.
 
Læs også: Opskrift fra 'Beauty Food': Knasende sprød chokolade-twixbar, der giver et skønhedsfix
 
Derudover er Stephanie denne måned faldet pladask for et par uundværlige "vinterdæk" til at løbe vinteren i møde med - og her er der selvfølgelig ikke tale om 'vinterdæk' i ordets forstand. Stephanie sig nemlig gennem vinteren, og derfor drømmer hun om at iføre sig adidas' nyeste Ultraboost X All Terrain-løbesko.
 
Ja! Det var bare lidt af favoritterne, som ELLEs Health Editor er faldet for i november.
 
Og er du nysgerrig efter at læse om resten af favoritterne, så har vi i galleriet nedenfor samlet Stephanie Bangs 10 favoritter til en sundere, mere farverig og energifyldt november måned her!
 

Sundhedsredaktørens 10 november-favoritter

 

Relaterede artikler