Sundhedsredaktørens 10 december-favoritter

Sundhedsredaktørens 10 december-favoritter
Foto: PR

Det er december måned, og midt i alle julegodterne får du lidt sund inspiration fra ELLEs Health Editor, Stephanie Bang, når vi løfter sløret for, hvilke 10 favoritter hun er faldet for denne måned.

For selvom december kalder på indendørs hygge, (måske) knap så mange løbetur og en masse julemad og lækre julegodter, så er det aldrig for sent at sætte fokus på kost, motion og velvære - eksempelvis kunne det sågar have indflydelse på ønskelisten denne jul.

Køb billet til årets største modefest - ELLE Style Awards 2019

Derfor deler vi Stephanies 10 december-favoritter med dig her, som inkluderer alt fra bæredygtige skåle produceret af kokosnødder til den varme julegrød eller til anretning af en hvilken som helst 'bowl', hvis du er med på dette års store bowl-trend.

Ligesom du blandt Stephanies favoritter finder en crispy og selvlysende løbejakke fra PureLime, så du kan løbe dig sikkert ind 2018, såvel som du kan starte året godt med en daglig energiboostende multi-vitaminpille fra Novo Vita.

Læs også: Opskrift fra 'Vidunderlige Vafler': Belgiske vafler med chokolade og skumfiduser

Vi har samlet alle Stephanie Bangs december-favoritter i galleriet nedenfor, så du både kan høste inspiration til juleønskerne for 2017, ligesom du kan få inspiration til at starte det nye år på den helt rigtige, sunde, bæredygtige og ikke mindst energigivende måde.

Sundhedsredaktørens 10 december-favoritter

 

 

Relaterede artikler